Здравейте!
Дидка, дано със счупената количка неприятните неща около вас да са приключили. Все пак нали знаеш поговорката - всяко зло е за добро. Ето таткото на Зарко разбра, че има моменти, в които наистина имате нужда от него

. Убедила си се и в силата на приятелството - какво по-хубаво да имаш до себе си хора, които да ти подадат ръка в труден момент. Пожелавам ви да си изкарате много весело на първи и да подариш на малкия сладур незабравим празник!
Аз също надничам за новини от Дианка, но на нея едва ли й е било до компютър вчера. Да се надяваме, че операцията е минала успешно!
При нас също нещата не се развиват добре - Весито от два дни е болна, вечер и сутрин вдига висока температура

. С баща й я обикаляме на смени, защото и двамата сме на работа - вчера той си остана вкъщи, днес съм аз. Горкото ми детенце, пребледняла и отпусната е, не съм свикнала да я гледам такава. Дано да се оправи, че след два дни е рожденичка - всичко вече е организирано и тя чака с нетърпение големия ден.
Днес моя татко става на 65 години, да ви почерпя за негово здраве! Да ни е жив и здрав и да е край нас още дълги години!