Усещане за щастие
цветни мисли
пролетно настроение
две чашки ароматен чай
и много любов
във Вторник....
Добро утро, прекрасни хора!
Казват, че когато вярваш в нещо, то непременно ще се случи... Аз вярвам в доброто, в чистите мисли, в малките стъпки, в сбъдването на мечтите и в радостта от "малките" нещица..
Пожелавам ви прекрасно-случващ, добротворен и изумителен ден, приятели... и не забравяйте, че магията е да вярвате в Себе си, ако можете да го направите, значи можете да накарате всичко да се случи...
Мноооооого пооредели редиците ни ,дано всички сте добре и просто не ви остава време да влезете ..... снощи без малко да се удавя с антисептичната течност ,преди да си легна ..... голям ужас за няколко секунди бях буквално без дъх ,всички спяха и една остра болка и едно безсилие ,което на никого да не случва .... уплаших се много и след това ,докато заспя едно неразположение около глътката . Искам да попитам ,който има инфо ,чета за течен подсладител ,тук не са и чували ,а за Велик ден искам да си набява ,откъде се купува ? Приготвих една торта за нашата шефка ,която бе рожденничка ...... с толкожа отпадналост за първи път правя торта ..... затова и украсата е тая , по-простичка ,тя пък взе ,че се хареса и всички прекарахме добре и много вълнуващо !!!! Красив и спорен ден !!!!!!!
MAMI
, Здрава да е само СТАСИ ,и мен големия ми син от неделя е във Франция ..... и напълно те разбирам !!! Кураж и лек път !!!!