Привет,мили момичета! Тия дни бях доста заета, грижех се за Тони,така се случва понякога не могат да се застъпят и детето остава само,помагаме няма как, само да сме живи и здрави да си помагаме. Вече тече подготовка по пътуването на Стаси,тръгва в неделя,Бог да е с нея, да я закриля и помага, голяма душица ни е тя,иска най - доброто за нас и непрекъснато го прави.Все се каня да ви пиша за цветята си,но изпитвам такава мъка,че просто от сълзи не мога да пиша,след ремонта няма място за трите ми цветарника и се наложи да се разделя с тях и 30 броя теменужка Сентполия - подарих ги на бабата на приятелка на моите момичета,тя била много грижовна цветарка и се възхитила от моите цветя,за начина по който изглеждат и добре подържани,много мъка изпитах,това ми е хоби,сега останах с две огромни палми,голяма шарена драцена и дифенбахия - много красива и доста висока, това лято ще си отглеждам на терасата Чери доматчета,червено цвекло - правя сърмички с листата му,ползвам листата и в супите,Босилек,Мента,Риган, испански и гръцки люти чушлета,поне терасата ми е голяма.Момичета, приятна и спокойна вечер от мен!