Ехооо - тук съм
Стели, Дианка, Кате, Ивка и всички, които не споменах, но са усетили отсъствието ми - БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ МОМИЧЕТА
През почивните дни имах безкрайно щастливи емоции - младежите си бяха у дома, имахме гости и така ... До компютъра имах достъп съвсем за кратко, само колкото да прочета в откраднатите минутки

За писане и дума не можеше да става

Душата ми е изпълнена с много топлина и БЛАГОДАРЯ НА БОГ за хубавите мигове
Разбрах за болните дечица на Дидка и Катето - надявам се, че вече са много по-добре. Летните вируси си щъкат навсякъде - добре че по-бързичко преминават неразположенията.
Нинка, мило момиче, радвам се че се обаждаш - все се питаме какво става с теб, на лични не ми пишеш - въобще зачезна отвсякъде. Обаждай се по-често - дори с една усмивка само - да знаем че си добре
Йоанка, радвам се че и ти най-накрая се обаждаш и че се вижда вече щастливия край на ремонтите

Наистина е по-добре да си вземете коте - по-малко са грижите около него. И макар че живеете в къща и през повечето време ще е навън, винаги много по-лесно е да го прибереш в къщи. Кучето пък няма проблем с пътуването и винаги можеш да го вземеш със себе си. Но всяко животинче си иска грижите. Ние трудно прежалихме нашата Дейзи и си мислехме, че вече няма да си вземаме домашен любимец. Но ... от Великден насам си имаме Сигма - една чисто черна красавица, котето на големия ни син, което живя при него три години. Взехме си го у дома, понеже на него му се налага да пътува от време на време и да отсъства от къщи и все си е грижа кой да го гледа. А ние нали си знаем урока
Стели, радвам се че сте намерили кой да се грижи за вашето котенце - ще си го гушнете живо и здраво като се върнете. Починете си спокойно сред близки и приятели
Миленка, забавлявайте се с Веси - нека се поразсеете, лято е и не бива да пропускате хубавото време - все пак дните са преброени
Кате, споко мила, дай на душата си каквото й се иска - няма да ставаме ангелчета
Наталка, Миле, Илинка, Дидка,
Лека нощ и сладки сънища - до утре на кафето