Кафето ми е готово и идвам

Дидка, стискам палци за добри новини
Йоанка, много си търпелива, дано за Коледа всичко влезе в ред
Хубав ден и хубави емоции да имате

Добро утро,прекрасни дами! Ето ни в най -празничната седмица,заредете се с много настроение,обич и доброта! Дидка, горе главата - на Коледа стават чудеса! Сега ви поднасям

Привет,мили момичета! Днес го ударихме със Стаси на пазаруване,след дълго обикаляне се прибрахме уморени,но доволни от покупките. 

Чудесни сте всички ...... ИВЕ ,уютно ,празнично и красиво е у вас ,КАТЕ ,чудесни сладки ,Браво на всичките момичета ..... от най-голямата до най-малката , ДИДКА , дано всичко се нареди и ти се усмихне и на теб късмета ,мило момиче !!! ЙОАНКА ,колко ли празнично ще е у вас ,че и в ИЛИТО ,отвсякъде ще слушате музика .... може да майсторят мъжете ,но после ще е красиво ..... но нали са деца ,оставете ги да се забавляват ,пък вие си намерете нещо приятно да вършите ,както сте и направили ,за да не ги забелязвате ,МАМИ ,сторила си чудесно ,аз още не съм пазарувала подаръци ,но нямам и идея все още .... успокоявам се ,че до Нова година има време .....НИНКА ,щурмувайте ..... това ще остане .... БЛАГОДАРЯ Ви за милите думи за Виви ...... Боже аз все си мисля ,че е малка ..... а тя половин госпожица е ..... знам ли ,защото е и добро дете и не ни създава проблеми ,все ми се вижда малка ...... та тя и майка ми същото казва за мен ..... оня ден и припомних възрастта ми , учуди се толкова много как съм могла да порасна толкова много ,тя милата си е останала на възрастта ,когато дойдох тук ..... шегата настрана оттогава минаха почти 20 години .....
Топла и спокойна нощ !!!!