Привет, мили приятелки - прекарах почти целият ден със Тони,мога да ви кажа,че отказва храна категорично,казва ми,че го боли устата,помолих го да ми покаже и какво да ви кажа -устичката му пълна с афти,нямам думи,много страда миличкия.Сутринта, като отидох в тях дойде и сватята,тя е медицинска сестра,поговорихме и аз изразих съмнения относно лечението му - милата женица,разтича се и намери тел.на най - добрия детски педиатър в града,Инка разговаря с него - това било вирус,който имитира симптоми на гнойна ангина, а де факто не се повлиява от антибиотици - варира от з до 10 дни на неразположение,безапетитие,отпадналост,каза на дъщеря ми да се въоръжи с търпение и да чака добрият изход от всичко това,сега са при другата баба,те живеят в къща с голям двор и да постои на въздух,отпаднал е,но той не е боледувал и знам,че ще се справи,той е на бабка силния мъж!!!

Стели,миличка, факта,че така преживяваш раздялата с Котанчо,ми говори много за теб - в смисъл,че си го приела като равноправен член на семейството,това означава,че си човек със сърце за животинките и то голямо сърце,познавам много хора,които не понасят животните - те са празни хора,нямат сърце и душа,ако не са били необходими на тоя свят,нямало е Бог да ги създаде -толкова чисти душици са,обичат всеотдайно,дават много положителна енергия на хората,но не всеки има това усещане,за съжаления бих добавила.Стели,мило момиче,относно това как изглеждам,ами като една маминка,вдетенена и щура,няма да порасна никога,това е повече от ясно .