НИНКА,НАЙ -ПОСЛЕ СЕ ПОЯВИ!!! Знаеш ли,че през дългото ти отсъствие почти няма ден в който да не съм си мислила за теб - скъпо мое момиче,имай милост,знаеш,колко много те обичам и не само аз - всички момичета все питат за теб,когато си говорим по скайп,а когато даден човек липсва на много хора,то значи,че е обичан и уважаван - моля те, само по няколко думи пиши,да знаем,че си добре.Обичам те, безкрайно много миличка!!!Мили момичета,преди малко се върнахме с Митачето - всичко е ОК при него.Децата дойдоха и ни взеха от болницата,отидохме на занимателен кът за Тони,плаща се за 1час и децата се забавляват - с много играчки,коли, специална игра с много топки и много други занимания, има момичета,които се грижат за малчуганите,а майките и бабите - пият

,разхладителни и си почиват,после отидохме в Кауфланд,напазарувахме доволно и ни докараха - всичко щеше да е прекрасно,но малко след прибирането ми звънна Ина и ми каза,че Тони е с 38 гр.температура, заведоха при лекарка,чакам резултат,а се гласяха в неделя да тръгват към морето - дано не е нещо сериозно. Таничка, Ивче - много красиви местенца сте ни предоставили днес, толкова сте сладки,благодаря ви милички - ще се отбия,непременно.Дидка, горе главата миличка,явно в тоя месец хората са склонни към депресивни състояния - спомни си,миналата година по това време,точно ти ме спасяваше от дупката в която бях доста затънала,но благодарение на теб,Бони,Ани от Гърция,Маги и сърдечното отношение на останалите момичета бързо се измъкнах, всичко ще се оправи,само да сте живи и здрави със Зари останалото са подробности,а тая сладка, усмихната Наталка,как хубаво ти го е казала,браво, миличка Натали!!

Обичам ви!