Здравейте, мили момичета!
Благодаря на всички за съветите и успокоителните думи. Аз съм голяма паника - за всичко много се притеснявам в началото, но после вече свиквам и не се шашкам толкова

. Изпрах всички дрехи, завивки, напръсках всички мебели, и неща, които не могат да се перат и какво ли още не, въпреки, че те не могат да живеят извън косата, не могат да скачат, а само се предават ако косата ти има допир с косата на този, който ги има. Изчетох всичко за тези гадинки и порбата с тях. Не е толкова страшно, но някои статии са попресилени.
Подстригах се, но не съжалявам. Така се чувствам по-добре с по-малко коса, по-бързо и лесно за поддържане. Косата ми наистина се нуждаеше от освежаване, много капеше и навсякъде мои косми, беше ми писнало. В момента, в който хванахме паразитите, ги третирахме и малко се поуспокоих. На другия ден се подстригах и съвсем ми олекна

. Хванали сме ги в началото (брояха се на пръсти) и това е добре. Спомням си като дете от един летен лагер се прибрах плъпнала с въшки и стотици гниди. Въобще не се страхувахме тогава. Приятелката ми имаше коса до кръста и когато й казах да не идва при мен да си играем, тя напротив - идваше и лягаше до мен в леглото, пощеше ми гнидите

. От както съм родител за най-малкото нещо се притеснявам, но явно това е нормално

.
Нямах много време напоследък да чета форума и съм пропуснала именниците. Със закъснение пожелавам на близките на Илето, Бони, Ивка (дано не пропускам някой) всичко най-добро!
Иле, поздравления за новата работа! Така също и на
Дидка и
Дианка - радвам се за вас! Пожелавам ви много успехи и удовлетворение от това, с което се занимавате!
Желая на всички топли и пъстроцветни есенни дни! Ще гледам да намирам време и възможност да се включвам по-често при вас!
Поздрави!