Ето ме отново при вас.Докато клиентите се наспят се потопих в морето от емоции ,които бушуват тук.Къде положителни ,къде тревожни и не до там позитивни ,но все човешки.Важното е,че ги посрещаме с достойнство .
Едно става напълно ясно,че времето и опита са най-добрите учители.
Има дошъл на бял свят нов живот-Дидка да ви е жив и здрав племенника.
Има и един не до там желан и несъобразителен гостенин-Йоанка отговаряй му адекватно,не потискай чувства в себе си иначе как ще разбере,че има какво да се желае от него.
Ани,отлично ни представяш зад океана,Много ти се радвам на амбициите и постиженията.
Влади а ти си мехлем за рана на всяка душа.
Дианка,ние с теб ката магаренцата се подстригахме през март.Разхождай си по хубави поводи новата прическа.
Верче,видах ,че сте имали прекрасен повод за празник с малкия сладур.
Кате,в новата всекидневна ли си?Аз ако бях на теб щях често,често да се навъртам там.
Миле,Танче сигурно ви е натоварено с грижи покрай майките ,но знайте от мен ,че правите нещо много благородно ,Всеки родител го заслужава.
Натали ,както професионално беше описала ремонта ,който предстои сигурно вече е на строителната площадка.
Ивче ,весел празник днес на вас.
Иле теб ли не споменах?
Бони,Миленче и за вас си мисля.Щом не пишете значи сте добре и претрупани от работа.
Дидка,като написах Меленка и се сетих.Защо не я питаш за личния лекар на Весето,та да запишеш и Зари при него.
Момичета приключвам.Снега си вали ,стоката закъснява,клиентите тругнаха.С една дума ежедневието започна.
Днес са много странни .До сега ми търсиха мед,нещо газирано и мин.вода.Май не са се събудили достатъчно
chasovnik.jpg