Добро утро ,красиво ,усмихнато и ведро !!!

А сега свежи, усмихнати, положително настроени да тръгнем по пътя на своето Днес, да отворим сърцата си, да предизвикаме най-хубавите си мисли, да развържем въображението си и да нъпълним душата си с цветове!
Чудно-хубав, цветен и вълшебен вторник !!!"Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си" е казал Паулу Коелю...
А, тя - мечтата е винаги красива и дали можем да дадем всичко от себе си, за да имаме това, което желаем, зависи само от нас самите!Напред ,нагоре и винаги с усмивка ,голяма усмивка .....не оставяйте нищо по пътя ви да ви помрачава ,мачка и .....преобразява ....усмихвайте се и не обръщайте внимание ,заразявяйте хората около вас ,правете живота по-красив ,по-смислен и по -пълен ...аз вярвам ,че живота ни е един голям пъзел и всеки по свой ,индивидуален начин е длъжен да го допълни ,да му придаде цвят ,красота и смисъл !!! Този ден е различно усмихнат
и навярно, защото е мой,
закачливо в очите ми спира…
Но и там не намира покой.
Просто взима две шепи надежда
и идея за луди мечти.
Може би любовта ми усеща,
щом с лъчите на слънце струи?... Благодаря ви ,че сте тук и правите и моя ден по-красив ,по-пълен и по-смислен ,благодаря за пожеланията и за красотата,която лъха от вас!!!

За всички ,които са влюбени всеки ден в живота и във вярата ,че всичко красиво и добро тепърва предстои .......прегръщам ви всички !!!Лек и спорен ден !!!

[youtube]
http://youtu.be/MwAcErpAaec[/youtube] МАМИ,нещо ми се губиш надявам се да сте добре всички и просто да си се успала !!!