Редовно посещавам сайта, но от няколко дни съм неприятно атакувана от още по-натрапващи и изнервящи реклами. Мили Админи, наистина не може без да печелите за труда, положен за оформяне на сайта, но пощадете ни малко!
Как тече денят на Веселите готвачи? - Август '12
- Anego
- магьосник в кухнята

- :: 26 рецепти от Anego
- :: 212 снимки от Anego
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Добро утро, скъпи съфорумци!
Редовно посещавам сайта, но от няколко дни съм неприятно атакувана от още по-натрапващи и изнервящи реклами. Мили Админи, наистина не може без да печелите за труда, положен за оформяне на сайта, но пощадете ни малко!
- Sirena
- магьосник в кухнята

- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Добро утро, веселушки
Хайде на кафето

Нинка, и аз правя зимнина, но я почвам септември като поразхлади и понеже всичко купувам от пазара правя само някои неща
и то в събота и неделя, че уж тогава почивам
И, момичета, да не говорим за ЕГН-ета, важен е духа и борбеността. Като "гледам" тук сме все на около 30
и става веселба.
Хубав ден и много усмивки

Хайде на кафето

Нинка, и аз правя зимнина, но я почвам септември като поразхлади и понеже всичко купувам от пазара правя само някои неща
И, момичета, да не говорим за ЕГН-ета, важен е духа и борбеността. Като "гледам" тук сме все на около 30
Хубав ден и много усмивки

"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- ivkaa75
- магьосник в кухнята

- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Хей,къде сте само Малина е поднесла
,
а аз си мислех,че съм се оспала
.
Пия си кафенцето тук и изчезвам да плащам сметки
,
докато не е станало много горещо.
А ето я и Наталка
,Добро утро
.
Не е важно ЕГН-то важно е на колко се чувстваш,
а купончетата при нас са на 6
.
Хубав ден!!!
а аз си мислех,че съм се оспала
Пия си кафенцето тук и изчезвам да плащам сметки
докато не е станало много горещо.
А ето я и Наталка
Не е важно ЕГН-то важно е на колко се чувстваш,
а купончетата при нас са на 6
Хубав ден!!!
- i4eto3421
- магьосник в кухнята

- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
Добро утро на всички.
Цяла нощ не съм спала,малчо беше с 38.8Т.Какво беше това чудо не знам.Давам му за температурата ,а тя се вдига от 37.8 стигна 38.8,изгоря детето,втори път му давам,друг сироп и след 1 час стана 38.2.За първи път да не мога да сваля температура.Че и на слабинките му слагах студен компрес и нищо.Сега ще ходим на доктор,абе от вчера ми е тръгнало така.Правих една торта със фондан,а той се набръчка и започна да се разтича
.Тортата е слонче,счупи му се едното ухо.Трябваше да е за 20 парчета ,а тя стана почти двойна,луда работа......аз не пуша,но ако имаше една кутия цигари със сигурност щеше да изчезне за отрицателно време.Стискайте палци,всичко да е ОК.
И мен ме дразнят рекламите ,но пък ми става и готино ,че все повече искат да рекламират тук.Това значи че сайта е доста посещаван,което много ме радва.
Ето едно мързеливо кафенце
от вас чакам компания и хубаво настроение.
Цяла нощ не съм спала,малчо беше с 38.8Т.Какво беше това чудо не знам.Давам му за температурата ,а тя се вдига от 37.8 стигна 38.8,изгоря детето,втори път му давам,друг сироп и след 1 час стана 38.2.За първи път да не мога да сваля температура.Че и на слабинките му слагах студен компрес и нищо.Сега ще ходим на доктор,абе от вчера ми е тръгнало така.Правих една торта със фондан,а той се набръчка и започна да се разтича
И мен ме дразнят рекламите ,но пък ми става и готино ,че все повече искат да рекламират тук.Това значи че сайта е доста посещаван,което много ме радва.
Ето едно мързеливо кафенце
- vyra59
- магьосник в кухнята

- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Добро утро приятелки!
Няма да говорим за ЕГН-та, важното е как се чувстваме
Присъединявам се към вашата компания с кафенце и ви желая хубав ден

Иче, сега прочетох за детенцето, дано се оправи, че аман вече от тези целогодишни вируси. Идете на лекар и стискам палци!
Няма да говорим за ЕГН-та, важното е как се чувстваме
Присъединявам се към вашата компания с кафенце и ви желая хубав ден

Иче, сега прочетох за детенцето, дано се оправи, че аман вече от тези целогодишни вируси. Идете на лекар и стискам палци!
- borissova
- виртуоз с тиган

- :: 10 рецепти от borissova
- :: 34 снимки от borissova
Всичко ще е наред, Иче. От нас винаги можеш да имаш компания и хубаво настроение.
"То целият свят е болен, синко. Едни от това, Други от онова. Няма здрав човек на света. Гледаш, тялото желязно, а душата — гнила." /Елин Пелин/
- Makaweli
- магьосник в кухнята

- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli

[youtube]http://youtu.be/XTBtt31TR58[/youtube]
Добро утро
Много е хубаво да си в отпуск - ставаш когато ти се иска, правиш каквото ти е хубаво, какво повече
Снощи си направихме една много мила среща - не се бяхме виждали от 2 години. И понеже бяхме колеги с мъжа, имахме толкова много неща да си кажем ... За огромно съжаление се оказва, че когато сме в чужбина можем да живеем и работим по техните правила, а защо ли тук всичко си тече по старому и мнооого трудно се променя
За ЕГН няма да говорим - всеки е на толкова, на колкото се чувства
Иче, тези летни вируси са много неприятни - дано всичко бързо отмине и детенцето да е добре
Хубав и успешен ден на всички

Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- mami48
- магьосник в кухнята

Здравейте момичета, днес графика ми се наруши - спах до 9ч.,това не се е случвало отдавна и после трудно наваксах задълженията - взех душ,хукнах, като луда да пазарувам,дори едно кафенце не пийнах до обяд,направо се озъбих от бързане, пребърсах набързо всичко, приготвих бърз обяд, пак душ и накрая се изплезих от бързане - като Пинко, бавно и тържествено седнах да ви пиша.Иче, много съжалявам,че така се е случило с мъничката душичка, дано се оправи бързо, пиши как е, има ли подобрение.Виждам,че сте добре останалите,дано е винаги така, харесва ми,че се абстрахирате от ЕГН-то - то не е важно, аз,като съм на почти 100г. да не би да ми личи, имам отлично чувство за хумор, самоирония,обичам хората, малките дечица,птиците,животните, абе, с една дума - цялата флора и фауна,а вас, обичам най-много.Хубав и спокоен ден на всички.
- ninka71
- виртуоз с тиган

Здравейте,мили момичета!
Иче,как е малкото зайче?Спаднали температурата?За другото не се ядосвай.Дано детенцето да се оправи.Пиши.
Наталка,моите продукти са в градината.Стоя си на терасата и ги дебна...Щом узрее нещо,веднага го "копвам" и хоп в буркана...
Лесно е,нали
Бони,е как,да не е хубаво по време на отпуска,та нали я чакаме толкова време...то,направо си е релакс.А що се отнася за хората,които живеят и работят в чужбина,съобразявайки се с техните правила и начина им на живот,отговорът не е труден.Там,освен,че умеят да ти възложат работа за изпълнение,като прилагат в това такт и уважение към работника,знаят,че този труд си има и цена.И вече,като погледнеш крайният резултат в края на месеца,осъзнаваш,че си струва следващият път,да вложиш още по-голямо старание.Или казано на кратко;стимул и хъс!
Това е!А тук,ако може ти да им плащаш,за да те вземат на работа,няма да се замислят...Тогава процента на безработните ще е 0%
В България,едва ли скоро ще настъпи нещо като промяна,но в положителен аспект.Не вярвам да се случи.Не и в България!Много години,проспаха някои от висшестоящите,а сега се чудят,зад коя ли маска се крият лицата на братя Галеви,например.Или други подобни,които те създадоха и онези пък им играеха по свирките,а сега КЪДЕ СА???
Е,ТАМ СА.....КЪДЕТО И ОСТАНАЛИТЕ!!!Всички знаем отговорът.Но ни правят на глупави.Ние пасем трева и лапаме мухи...Ето затова и за още много такива дела,надеждата ми за промяна тук,умря.....Непростимо е,да гледаш,как умишлено убиваш народа си,който е отделил единствената си възможност,която му се дава в БГ,а именно да използва своя глас,защото ти се е доверил,защото си му дал надежда,защото си подхвърлил като на куче,коричката хляб,а той я вземе целувайки ти нозете,за да я занесе на децата си,които снощи са си легнали съвсем гладни...Непростимо е,цял един народ,да преживява такова страдание и такъв труден живот,за да са добре други.
И...след като сме в криза,ще бъде за всички!Не,само за обикновения човек.........
С две думи...НЯМАМ ДУМИ!Въпреки,че изписах доста.
Много се извинявам,ако съм ви натоварила с мойто изказване,но така стоят нещата пред моите очи....За съжаление...
А,сега по кафенце,за извинение

Желая ви,хубав следобяд!
Иче,как е малкото зайче?Спаднали температурата?За другото не се ядосвай.Дано детенцето да се оправи.Пиши.
Наталка,моите продукти са в градината.Стоя си на терасата и ги дебна...Щом узрее нещо,веднага го "копвам" и хоп в буркана...
Бони,е как,да не е хубаво по време на отпуска,та нали я чакаме толкова време...то,направо си е релакс.А що се отнася за хората,които живеят и работят в чужбина,съобразявайки се с техните правила и начина им на живот,отговорът не е труден.Там,освен,че умеят да ти възложат работа за изпълнение,като прилагат в това такт и уважение към работника,знаят,че този труд си има и цена.И вече,като погледнеш крайният резултат в края на месеца,осъзнаваш,че си струва следващият път,да вложиш още по-голямо старание.Или казано на кратко;стимул и хъс!
Това е!А тук,ако може ти да им плащаш,за да те вземат на работа,няма да се замислят...Тогава процента на безработните ще е 0%
В България,едва ли скоро ще настъпи нещо като промяна,но в положителен аспект.Не вярвам да се случи.Не и в България!Много години,проспаха някои от висшестоящите,а сега се чудят,зад коя ли маска се крият лицата на братя Галеви,например.Или други подобни,които те създадоха и онези пък им играеха по свирките,а сега КЪДЕ СА???
Е,ТАМ СА.....КЪДЕТО И ОСТАНАЛИТЕ!!!Всички знаем отговорът.Но ни правят на глупави.Ние пасем трева и лапаме мухи...Ето затова и за още много такива дела,надеждата ми за промяна тук,умря.....Непростимо е,да гледаш,как умишлено убиваш народа си,който е отделил единствената си възможност,която му се дава в БГ,а именно да използва своя глас,защото ти се е доверил,защото си му дал надежда,защото си подхвърлил като на куче,коричката хляб,а той я вземе целувайки ти нозете,за да я занесе на децата си,които снощи са си легнали съвсем гладни...Непростимо е,цял един народ,да преживява такова страдание и такъв труден живот,за да са добре други.
И...след като сме в криза,ще бъде за всички!Не,само за обикновения човек.........
С две думи...НЯМАМ ДУМИ!Въпреки,че изписах доста.
Много се извинявам,ако съм ви натоварила с мойто изказване,но така стоят нещата пред моите очи....За съжаление...
А,сега по кафенце,за извинение

Желая ви,хубав следобяд!

Животът е само един миг между две вечности
Платон
- didurana
- магьосник в кухнята

Милички,днес ви писах по обяд,но много бързах и вярвайте,тъй като не си виждам съобщението,се чудя в бързината,как съм пропуснала да погледна,че не е ....прието или тръгнало,не знам как да се изразя
Но..Иче,дано днес сте по-добре,най-малкото поне да няма повече температура.Нинка,изобщо не се притеснявай да споделяш ,нали сме си ,,свои,,
Да се надяваме нещата да се оправят в България!Колкото и да съм оптимистка признавам ,че ми е трудно да си го представя, но все пак..Чао,мили,после пак