Добър ден ,момичета .....Ох,много се притесних и ми стана болно ,че живеем в 21 век и ако има хора да се занимават с такива долни неща,каквито са магиите ....просто съжалявам .НИНКА,да си жива и здрава ,усмихната и щастлива ,миличко и не обръщай внимание на всичко ,което се случва и е лошо .Колкото до това ,аз от 17 години не живея в БГ и не мога да си обясня ,защо християни хора се обръщаме първо към врачки,баячки ,ходжи и какви ли още не и как като разумни и съвременни хора ,позволяваме да ни се месят в съдбата?! Съгласна съм и с БОНИ за осветяване на дома ,и с ИВЕТО за св.КИПРИЯНОВИТЕ молитви и въобще за положително мислене и хора около теб .ДИДКА ,искаш оптимисти хора ......ето ме и камъни да валят аз,съм усмихната и винаги мисля положително,на моменти ме смятат за фантазьорка ,моите близки разбира се ,сутрин в продължение на много години си казвам "Отче наш.....избави ни от лукавия и не ни въвеждай в изкушение и т.н "Моля се от сърце за хората ,които обичам и за всички въобще да са добре .....Слава на Бог молитвите ми се чуват .МАМИ хубаво казва не питай старило ,а патило .......На мен един ,слънчев ден не ми дойде на ум ,да зарежа България и да дойда тук !? Искам да го подчертая ......бях в страшно състояние ,и психиката ми зле ......отвсичко най-лошото избрах този вариянт ......много труден ,при положение ,че българите не излизаха толкова лесно в чужбина ......в момента ми се пълнят очите и пишейки се замислчм дали днес ,с тоя ум и житейски опит бих извършила подобна лудост!? Стисках зъби ,мислех само хубаво и когато черните облаци на носталгията ме навещаваха ......търсех нещо приятно ,което ще ме разведри и поплаквах си ,разбира се ,но се държах по мъжки и може и да ви се струва чудно ,но след молитвата си и желанието ми бе и това,което се случи в последствие.....Силата на мисълта и духа са голямо нещо ,мислейки положително и нещо ,което наистина го желаеш и молиш един ден ще се случи ,и посъщия начин мислиш ли отрицателно и всичко ,което уж случайно сезамисляш и е лошо също предизвикателство на съдбата е.Каквото да ги правим враговете ,като ние сами помагаме да е отрицателна атмосферата около нас !? Затова усмивка 6на 24

,оптимизъм и само напред, аз поне така разсъждавам ,подбирам хората около мен ,и които допускам в дома ми .....само слънчеви хора ,може и да е малко егоистично ,но другите ще ги изслушам ,но ми влияят зле до тоя извод съм стигнала ....та така дотам .Колкото до сватбата ,БОНИ ами такива хубави разкази направих и сега ще съм по-кратка ,понеже НИНКА е много добричка исках първо с нея да започна .Шаферката бе кукла ,една малка госпожица с естествени цветя в косата ,посети фризьорски салон и леко я освежихме ,не че имаше нужда ,но да се чувства в ролята си като истинска булка,Стилиянош друг малък господин тъмносиня риза и панталон ,сива копринена вратовръзка и моя милост феерична ,черна ,дантелена рокля ,много радостна и изпълнена с оптимизъм и вяра ,че моята приятелка поема съвместния житейски път и щастието и разбирателството ще ги съпътстват за цял живот .Понеже имат и детенце ,ритуалите бяха два един след друг и бракосъчетание и кръщаване на малката Сребра ,която е на годинка ,пляска и щастлива цамбурка и въобще и не разбра ,че я кръщават .След официалната част ,последва и ......веселата .Не споменах за моя съпруг ,защото сватбата бе в техния ресторант и просто бе на поста си и обслужваше булчинската маса ,единствено,което освен работата си имаше възможност е да се радва на семейството си от разстояние и да е горд с танцьорите си ......Умря циганката дето ни хвалеше и почнах аз

Колкото до украсата се бе погрижила фирма за цветя мноооого зеленина светлорозови гербери в комбинация с тъмнорозови рози ,от снимките ще разберете ,че всичко бе красиво и букета на булката същите рози ,а венчето на ВИВИ от същия цвят ,но декоративни розички .Сервираха се 8 блюда и се изля много вино ,изиграха се много танци и за кой ли път се уверих ,че гърците знаят да се веселят и микроба им е в кръвта ,и хубаво правят това остава в крайна сметка .Снимков материал има ,и то много и от мен пишман фотографката ,помоли ме булката и снимах с нейния апарат ,за да види още на следващия ден първите снимки ,защото фотографите ще закъснеят със сигурност ,донесе ли фотоапарата веднага ще ги прехвърлим в моя комп и ще станат достояние и на вас .За сега толкова ,народа е гладен ,ако се сетя и нещо друго ще пиша пак !Целувки на всички ,и всички неженени да поемат ред ,за да се радват родителите им .

Нека всички хора са щастливи ,усмихнати и да се радват на дребните радости в живота ,да се обичат и да си помагат !!! БЛАГОДАРЯ със закъснение на всички ,че сте тук и в радостни ,и в трудни моменти ,че сме заедно едно,голямо слънчево семейство един за всички ,всички за един ,докасвате го с всяка ,изминала минута бъдете здрави ,и вие и семействата ви и късмета да е вас ,НЕВИ и ПАВЕЛ,БЛАГОДАРЯ ,че ни дадохте възможност от всяко кътче на света да сме сплотени от желанието ни да творим вкуснотии ,и да намерим толкова нови приятели и да обменяме и научаваме още много неща!!!