Здравейте и от мен!

Слънчо се усмихва и се надявам да се позадържи, че вчера беше много мрачно и студено. Важното е настроението да е добро, а тук то няма как да е по-различно
Ивка, Наталка, Бони, Верче, лека работа, дано денят ви да е лек и спокоен!
Кате, наслаждавай се на игрите с мъничето. Децата в тази възраст са най-интересни. А и нали е на баба слънчицето, няма как, ще гледаш филмчета и ще пееш песнички

.
Танче, с нетърпение чакам да видя какво ще плетеш. Аз така и не се научих, но много харесвам плетени дрехи.
Ивче, щом детето има желание да хапва, значи е по-добре.
Весито също според лекаря вече е здрава. Тя казва, че още й дращи гърлото, но не е зачервено. Спряхме всички лекарства и сега продължаваме само с физиотерапията. Аз този път не съм правила компреса с изварата, защото нямаше гной, но иначе е много ефикасен.
Наистина добре би било децата да си останат малко вкъщи, защото в училище има много болни(в нашия клас от 21 деца 7 са с грип), но моето като се запънало не, та не, иска да е ходи и да е с приятелките си.
Аз днес и утре ще подготвям едни часове, които за първи път ще водя и ми е малко притеснено. В момента търся казуси, свързани с обществените поръчки. Стискайте ми палци.
Хубав ден!