Благодаря ти много, Мами, за пожеланията към Мони!
Как тече денят на Веселите готвачи? - Юни-Юли '15
- AnnaJames
- магьосник в кухнята

- :: 154 рецепти от AnnaJames
- :: 190 снимки от AnnaJames
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Здравей, Гинке! Аз много харесвам Пловдив, имах една приятелка там и като си идвах в Бг изкарвах по някой и друг ден там, но сега тя живее в Италия. Колко са ти големи децата, ако не е тайна?

Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.

-
vladkavl
- виртуоз с тиган

Здравейте, прекрасни приятелки!
Благодаря ви от сърце, че сте се сетили за мен и моя имен ден, за който знам от миналата година, преди това не знаех. Пиша ви от телефона откакто сме в Бг и малко ми е трудно да ви почерпя но мислено ще ви събера на една голяма маса всички и ще се забавляваме както си знаем!
Ани, Честит рожден ден на Мони
да бъде жив и здрав
да има една различна и успешна година му желая
става ли занапред да се обръщам към теб с Анна а към новата-стара Ани да е само Ани? Ани, добре си дошла, аз съм Владка, надявам се да намираш време да се отбиваш тук, знаеш , че мястото е страхотно.
Нели, вече си мислих, че ти никога не се уморяваш, забравям, че си човек а не ангел на каквато приличаш. Сега си отмори хубавко и ако можем да си спретнем една срещичка много ще се радвам.
Кате, честита прическа но при тези температурки който може да си стои на климатиче е най-добре.
Благодаря ви от сърце, че сте се сетили за мен и моя имен ден, за който знам от миналата година, преди това не знаех. Пиша ви от телефона откакто сме в Бг и малко ми е трудно да ви почерпя но мислено ще ви събера на една голяма маса всички и ще се забавляваме както си знаем!
Ани, Честит рожден ден на Мони
Нели, вече си мислих, че ти никога не се уморяваш, забравям, че си човек а не ангел на каквато приличаш. Сега си отмори хубавко и ако можем да си спретнем една срещичка много ще се радвам.
Кате, честита прическа но при тези температурки който може да си стои на климатиче е най-добре.
-
Ili71
- виртуоз с тиган

- :: 1 рецепти от Ili71
- :: 2 снимки от Ili71
Пиша за пореден път
Честит рожден ден на Мони! Много щастие и една голяма любов!
Честит имен ден на Влади!
Лек път на Нели!
Спокойна нощ на всички!
Честит рожден ден на Мони! Много щастие и една голяма любов!
Честит имен ден на Влади!
Лек път на Нели!
Спокойна нощ на всички!
- AnnaJames
- магьосник в кухнята

- :: 154 рецепти от AnnaJames
- :: 190 снимки от AnnaJames
Благодаря, Влади и Иле, за пожеланията към Мони!
Влади, обръщай се към мен с каквото ти е удобно
Анна, Анче, и всякакви други обръщения...само "Анке" не ми харесва. 
Влади, обръщай се към мен с каквото ти е удобно
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.

- Diel
- виртуоз с тиган

- :: 10 рецепти от Diel
- :: 43 снимки от Diel
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ВЛАДИ!
НОСИ СИ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
- Diel
- виртуоз с тиган

ДА СБЪДВА МЛАДЕЖКИТЕ СИ МЕЧТИ С ЛЕКОТА!
и мойта племенница днес има рожден ден те май са връстници, тя навърши 27 год.
- Diel
- виртуоз с тиган

Аз като първи диспечер на летище София, побеже очаквам брат ми да кацне всеки момент, видях, че самолета от Москва е кацнал в 22ч.та може би Нели си е вече у дома.
Лека нощ ако има още будни!
Лека нощ ако има още будни!
- sladki64e
- магьосник в кухнята

- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
Привет, момичета!
Ани от Гърция, много се радвам, че си отново тук!
Липсваше ми. Надявам се по-четичко да пишеш.
Влади, честит имен ден, мила! Бъди здрава, обичана, щастлива!

Ани, честит рожден ден на Мони!
Пожелавам младостта да му предлага добри възможности и тои да взима правилното решение, да постига целите си и осъществява мечтите си с лекота!

Лека нощ на вас!
Ани, хубава вечер! Скоро да чуеш хубава новина!
Ани от Гърция, много се радвам, че си отново тук!
Влади, честит имен ден, мила! Бъди здрава, обичана, щастлива!

Ани, честит рожден ден на Мони!
Пожелавам младостта да му предлага добри възможности и тои да взима правилното решение, да постига целите си и осъществява мечтите си с лекота!

Лека нощ на вас!
Ани, хубава вечер! Скоро да чуеш хубава новина!
-
nelale
- магьосник в кухнята

- :: 102 рецепти от nelale
- :: 1475 снимки от nelale
Здравейте, момичета:) Да, Кате, кацнахме благополучно и навреме, оказа се , че мен не ме е шубе от полети и даже страшно ми харесва:) Много ми се спи, иначе не съм изморена, просто всяка сутрин ставах в 4-5 часа:) И сега лягам, прочетох ви и много имам да казвам ама няма да ми стигнат силите тази вечер, че очите се затварят. Само ще се представя на Ани- аз съм Нели, от София, приятно ми е , а на другата Ани- радвам се ,че всичк е минало така и дано да доведе до желания резултат. Честит рожден ден на Мони , да ти е жив и здрав, усмихнат и да го очакват много нови и хубави неща.
Днес си наех костюм в малкия Кремъл и се позабвлявах, ще ви разказвам като се наспя:) До утре , момичета.
Днес си наех костюм в малкия Кремъл и се позабвлявах, ще ви разказвам като се наспя:) До утре , момичета.
- lady_LANA
- магьосник в кухнята

- :: 98 рецепти от lady_LANA
- :: 177 снимки от lady_LANA
Пак съм тук, милички!
Ани USA, от малкото прочетено тук ми е ясно, че си много мила и интелигентна дама. Не спирай да се бориш за мечтите си! Да е здрав, щастлив и с късмет младежа!
Влади, Честит Имен Ден! Днес попаднах на един твой пост и имах чувството, че съм писала аз...Бъди щастлива!
Гинче, радвам се, че си тук и се радвам, че и аз отново съм тук:)
Кате, благодаря ти, че ме помниш:) Радвам се за подобренията при вас:) Винаги си толкова мила и с добра дума за всеки и съм сигурна, че на всеки действаш успокояващо:)
Лека нощ и до утре!
Ани USA, от малкото прочетено тук ми е ясно, че си много мила и интелигентна дама. Не спирай да се бориш за мечтите си! Да е здрав, щастлив и с късмет младежа!
Влади, Честит Имен Ден! Днес попаднах на един твой пост и имах чувството, че съм писала аз...Бъди щастлива!
Гинче, радвам се, че си тук и се радвам, че и аз отново съм тук:)
Кате, благодаря ти, че ме помниш:) Радвам се за подобренията при вас:) Винаги си толкова мила и с добра дума за всеки и съм сигурна, че на всеки действаш успокояващо:)
Лека нощ и до утре!