KALIM. SANTOR.jpg
Добро утро .....закуската е сервирана с изглед на безкрайно синьо ....морето и небето в дълбочина се сливат и ...тая неустоима гледка за човешкото око надявам се е примамлива и за вас,както е и за мен ....години и се възхищавам и тоя възторг не спира ...надявам се,че ще ви допадне и на вас местото,което реших да поднеса моето кафе.БОНИ,вчера точно така и направих ,имахме гости от САЩ ,роднини на мъжа ми аз и Виви и отидохме на селото на свекъра ми ,тия острови всичко им е хубаво,ако ги нямаше и тия несвършващи завои.....жив ужас са ,особено,ако седиш отзад...Хапнахме подобаващо

разходихме се ,тоя изглед ,който е на картинката по-горе ....насладаи красота за окото ....и планини ,огромни и величествени ....и в 20.30 ч. се прибрахме ,американката ще дойде догодина отново ....ами това липсваше да не и хареса

независимо,че ръмеше тих дъждец ми хареса .Днес ,от сутринта от рано станах и основните задължения ......дим да ги няма ,снощи се попреборих с подреждане на дрехите(огладените

)по шкафове и гардероби ....ужас !Довечера са поканени на рожден ден малчуганите ,ще отида и аз разбира се в детски кът с клоун и т.н Утре кръщене ,и трябва да изляза за подаръци ....така че пия кафето и ще обуя вълшебните пантофки...и ще изьвърча по-бързия начин ....Приятен и красив петъчен ден на всички ,ДИДКА да прекарате добре ,миличка!!!
aa.jpg