128277821_4512116_3244423.jpg
Добро утро,явно съм от ранобудните тази сутрин,но почти не съм спала ,от вчера един вирус мъчи съпруга ми ,температура 39,7 и 40 и не пада лесно,а и прогнозите за днес са 37 градуса

представям си как ще мине и днешния ден,след като сме преуморени от будуване,пак ще отидем на лекар днес,може и антибиотика да не стига...,защото е кошмар навън да е 37 и да гориш отвътре.Кураж ,аз по принцип винаги мисля положително и се надявам ,че от утре ще са по-добре нещата...Ин аче продължавам с преместването ,много ,много багаж и въобще покъщнина,но когато купуваме ,не се замисляме,че може и да се преместим

Откраднах няколко минути да Ви поднеса кафенцето,Бони ще Ви поднесе някоя хубава песен,Нинка някоя хубава гледка за окото и ....деня започва супер,въпроса е да не слиза усмивката от лицата ни ,да вярваме ,и да благодарим,че сме здрави и че се радваме на дребните неща от живота,всичко останало ,поне за мен е фантазия ,защото живота всеки ден ни поднася изненади.Тук ,в Гърция има една поговорка,която гласи"Когато хората правят планове ,Бог се смее отгоре" и има някаква истина.На всички малки,големи и по-големи ,мъжки момичета желая много усмивки и слънце в сърцата,колкото до прогнозата за времето слънце ще има,мъжки са българските момичета,защото съчетават и жената,и работещата ,и майката,и любовницата и въобще ......почти всичко!!!

Лек ден!
wallpaper_743-4.jpg