Как тече денят на Веселите готвачи? - Август '14
- mami48
- магьосник в кухнята

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
- Makaweli
- магьосник в кухнята

- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
Дидка, Йоанка, Кате, Миле, Влади, Дианка, БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА

Днес цял ден се врътках в кухнята - пекох чушки и патладжан за зимата в чушкопека, като изстинаха ги прибрах във фризера. После трябваше да изчистя всички семки, чернилки и т.н. Готвене и още куп други домакински неща... и денят мина
Откакто баща ми е тук ходенето на село стана атракция за мен. Ако си ходим гледаме да не преспиваме, че с него е трудно. Половинчо предпочита като има повече работа да си ходи сам и да преспива. На мен не ми се пуска сам ... въобще сме една картинка ... Чувството за хумор не ме напуска, но ... понякога нещата ми идват в повече
Дианка, дано по-бързо да отшумяват вирусите - както при Влади
Кейти, концерта със сигурност е бил прекрасен - балсам за душата
Наталка, сигурно денят ти е бил лежерен - нали
Таничка, съчувствам ти миличка и духом съм с теб - моите крачета ме отпуснаха с Диклак /колкото да поиграя на сватбата/. Пих го 10 дни, казаха ми че не бива повече и като го спрях, пак ме заболяха. Сега се мажа с гел Диклак и го редувам със спиртния извлек от люляк, който си приготвих тази пролет. Има обезболяващи, вземай и гледай да не се движиш много-много - да не влошаваш нещата
Катенце, денят ти е бил пълен с Тони
Миле, има ли още време за почивка
Илинка, Верче, Ивка - скоро не сте писали, как сте ?
Хубава вечер на всички и успешна нова седмица

Днес цял ден се врътках в кухнята - пекох чушки и патладжан за зимата в чушкопека, като изстинаха ги прибрах във фризера. После трябваше да изчистя всички семки, чернилки и т.н. Готвене и още куп други домакински неща... и денят мина
Откакто баща ми е тук ходенето на село стана атракция за мен. Ако си ходим гледаме да не преспиваме, че с него е трудно. Половинчо предпочита като има повече работа да си ходи сам и да преспива. На мен не ми се пуска сам ... въобще сме една картинка ... Чувството за хумор не ме напуска, но ... понякога нещата ми идват в повече
Дианка, дано по-бързо да отшумяват вирусите - както при Влади
Кейти, концерта със сигурност е бил прекрасен - балсам за душата
Наталка, сигурно денят ти е бил лежерен - нали
Таничка, съчувствам ти миличка и духом съм с теб - моите крачета ме отпуснаха с Диклак /колкото да поиграя на сватбата/. Пих го 10 дни, казаха ми че не бива повече и като го спрях, пак ме заболяха. Сега се мажа с гел Диклак и го редувам със спиртния извлек от люляк, който си приготвих тази пролет. Има обезболяващи, вземай и гледай да не се движиш много-много - да не влошаваш нещата
Катенце, денят ти е бил пълен с Тони
Миле, има ли още време за почивка
Илинка, Верче, Ивка - скоро не сте писали, как сте ?
Хубава вечер на всички и успешна нова седмица
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- sladki64e
- магьосник в кухнята

- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
Здравейте, дружки-веселушки!
Дианка, бързо оздравяване!
Бони, Танче и всички момичета с болежки - освен облекчение, дано напълно да се оправите.
На мен ми е много криво днес и само седя и дремя. Много е горещо и не ми се излиза никъде, дори и на басейн не ми се ходи, въпреки, че утре е последния ден, сезона се закрива. Първата седмица на септември ще е много гореща. Тези дни съм по изследвания, дано всичко е наред.
Лека нощ на вас!
Влади, свари ли сладкото?
Дианка, бързо оздравяване!
Бони, Танче и всички момичета с болежки - освен облекчение, дано напълно да се оправите.
На мен ми е много криво днес и само седя и дремя. Много е горещо и не ми се излиза никъде, дори и на басейн не ми се ходи, въпреки, че утре е последния ден, сезона се закрива. Първата седмица на септември ще е много гореща. Тези дни съм по изследвания, дано всичко е наред.
Лека нощ на вас!
Влади, свари ли сладкото?
- janova
- магьосник в кухнята

- :: 90 снимки от janova
Малко късничко се включвам,но не мога да пропусна да ви видя
Танче,опитай при невролога,който ти препоръчах.
ДИАНКА,дано бързо да отмине неразположението!
ЙОАНКА,профилактични изследвания ли ще правиш?Почивай,полага ти се!
БОНИ,ВЛАДИ,
КАТЕ,разкажи ни за концерта.Преживяването ,сигурно е неповторимо
КАТЕ,и твоят ден е бил
МИЛЕНКА и ВЕСИТО дали се прибраха?
Утре съм на работа
- janova
- магьосник в кухнята

- :: 90 снимки от janova