Страница 2 от 2

Публикувано: пет яну 22, 2010 1:01 pm
от neli.mag
Моето предложение е Соленки. Вярно, писала съм, че има 1 яйце, но то е за намазване само и спокойно може да се мине и без него. Стават много меки и пухкави.

Публикувано: съб яну 23, 2010 12:41 am
от Aliana
Деси, днес направихме твоя кекс, т.е. снаха ми го направи. Стана много хубав, децата - и малките, и големите - искаха да го нападнат веднага, едва го спасихме да изстине. Чакането си струваше.

После дойдоха и приятелки на гости - и на тях им хареса.

Струва ми се, че ще е и идеален блат за торта :bliz:

Благодаря за рецептата :thumup: от нас шестица :)

Публикувано: съб яну 23, 2010 10:10 pm
от SweetyPie
Aliana написа:Благодаря ви, момичета, за усилията и за рецептите! :hug:


Ще ги пробвам, със сигурност.


Суити, за ябълковото пюре разбрах, но за нишестето - в солените печива ли го слагаш или например в заливки или застройки?
Звучи много лесно да се замества по този начин, така че ще пробвам.


Много ви благодаря отново! :love:


Поздрави!
Освен в заливките и застройки,например в картофени кюфтета ,кюфтета от кайма.За печива например солени мъфини или кекс слагам точно ябълково пюре(продава се натурално ,което не е сладко) ,аз и него използвам и за сладкишите.В разни питки ,хлебчета просто не слагам яйца ,а увеличавам течноста.
В началото докато свикна не ми беше много лесно ,но вече свикнах и ми е лесно.