Публикувано: пет яну 22, 2010 1:01 pm
Моето предложение е Соленки. Вярно, писала съм, че има 1 яйце, но то е за намазване само и спокойно може да се мине и без него. Стават много меки и пухкави.
Освен в заливките и застройки,например в картофени кюфтета ,кюфтета от кайма.За печива например солени мъфини или кекс слагам точно ябълково пюре(продава се натурално ,което не е сладко) ,аз и него използвам и за сладкишите.В разни питки ,хлебчета просто не слагам яйца ,а увеличавам течноста.Aliana написа:Благодаря ви, момичета, за усилията и за рецептите!
Ще ги пробвам, със сигурност.
Суити, за ябълковото пюре разбрах, но за нишестето - в солените печива ли го слагаш или например в заливки или застройки?
Звучи много лесно да се замества по този начин, така че ще пробвам.
Много ви благодаря отново!
Поздрави!