Грах
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 17
- Регистриран на: пет авг 24, 2007 10:41 am
- :: 69 рецепти от ivka
- :: 32 снимки от ivka
По добре го бланширай и го прибери в отделни торбички във фризера.При консервирането в буркани,дори и да се спазва стриктно технологията много често бурканите бомбират.
- neli.mag
- магьосник в кухнята
- Мнения: 138
- Регистриран на: пон авг 06, 2007 12:26 pm
- :: 33 рецепти от neli.mag
- :: 136 снимки от neli.mag
- Местоположение: Кърджали
- neli.mag
- магьосник в кухнята
- Мнения: 138
- Регистриран на: пон авг 06, 2007 12:26 pm
- :: 33 рецепти от neli.mag
- :: 136 снимки от neli.mag
- Местоположение: Кърджали
-
- виртуоз с тиган
- Мнения: 5
- Регистриран на: вт авг 07, 2007 10:46 pm
- :: 1 рецепти от Svetla
- :: 8 снимки от Svetla
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 49
- Регистриран на: пет сеп 14, 2007 4:51 pm
- :: 134 рецепти от pepolina
- :: 104 снимки от pepolina
Бланшира се, като потопиш зеленчука за 4 -5 минути във вряща вода и го оставиш вътре, за да се бланшира. После го вадиш от водата, изцеждаш го хубаво и когато изстине напълно го слагаш в торбички и го бланшираш.
А аз прибирам моя грах без да го бланширам, само изчистен от шушулките, слагам в найлонова торбичка и във фризера.
А аз прибирам моя грах без да го бланширам, само изчистен от шушулките, слагам в найлонова торбичка и във фризера.