ЕДИН УРОК ОТ БАШ МАСТЕР ШЕФ
Можете де изтеглите моето клипче от https://yadi.sk/i/D0Lc3SyI3LHfwa
Предоставям го за 1 седмица.
И ПАК ЗА МЛЯКОТО С ОРИЗ
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 161
- Регистриран на: пон авг 08, 2011 5:29 pm
- :: 10 рецепти от CVETETO3101
- janova.m
- виртуоз с тиган
- Мнения: 1105
- Регистриран на: чет фев 04, 2016 9:08 am
Благодаря ,Цвети,за клипчето,изгледах го ,когато линка беше активен.
Винаги може да се научи нещо или
да се потвърди наученото.И аз така правя млякото с ориз.Използвам
само мляко.Не варя ориза във вода предварително,както е в повечето рецепти.
Подслаждам малко повече,харесваме да ни е по-сладко.Продълговатия ориз
ползвам рядко,по-вкусен ни е закръгления.
Хубав ден.
Винаги може да се научи нещо или
да се потвърди наученото.И аз така правя млякото с ориз.Използвам
само мляко.Не варя ориза във вода предварително,както е в повечето рецепти.
Подслаждам малко повече,харесваме да ни е по-сладко.Продълговатия ориз
ползвам рядко,по-вкусен ни е закръгления.
Хубав ден.
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 161
- Регистриран на: пон авг 08, 2011 5:29 pm
- :: 10 рецепти от CVETETO3101
Да ти е сладко, мила! Вярно, че човек се учи докато е жив. И аз съм правила и по 2-та начина - с варен (от оризоварка) и неварен ориз. Честно казано, не мога определено да посоча фаворита. Сега мисля да спретна едно мляко с ориз с пъпеш (че имам 3 броя). Малко се колебая за финализирането. Правя понякога така - пасирам готовото мляко на крем и разбърквам с пасиран пъпеш или друг плод и в хладилника. Може би ще пиша как се е получило, че нещо лаптопа ми не е в ред (проблеми с офис пакета на Уиндоуса 10). Иначе и аз само с мляко и понякога за разкош мъничко масло за по-благороден вкус. Привет, мила !