Страница 1 от 1
Пълнена свинска пуска
Публикувано: пет яну 22, 2016 7:37 pm
от jambo50
Как се прави пълнена свинска пуска?
Re: Пълнена свинска пуска
Публикувано: съб яну 23, 2016 1:01 am
от Lirinka
jambo50, привет!
Тук не ми се е мяркала такава рецепта. Даже си мисля, че много хора не са и чували за такава. Този деликатес най - вече беше известен в Хасковския регион, по селата - един вид запазена марка. Ако не ме лъже паметта, се произвеждаше в Хасковски месокомбинат. Вече по селата не се гледат прасета както преди, да не говорим, че и възрастните баби които ги правеха не са вече между нас. И да се намери из нета някъде рецепта, съмнявам се, че ще бъде точната рецепта от миналото...
Re: Пълнена свинска пуска
Публикувано: съб яну 23, 2016 5:43 pm
от tillia
Re: Пълнена свинска пуска
Публикувано: нед яну 24, 2016 5:11 pm
от bubolina73
В Хасково в месарския магазин в кв."Орфей" продават готови напълнени пуски,само си ги сушиш около месец и са готови за ядене.Много са вкусни.
Re: Пълнена свинска пуска
Публикувано: пон яну 25, 2016 12:40 am
от Lirinka
Нинче, благородно Ви завиждам, че има откъде да се зареждате с такива вкусотийки.
230 км. са си доста път за разходка и пазар. Но, ако имаме някога път към Хасково ще търсим магазина...