Здравейте,
правих желе от кисели ябълки. Вчера отварям едно бурканче и се оказа, че се е сгъстило до такава степен, че немога да взема с лъжичка, а дума и не става за размазване върху палачаника. Как да го направя по - течно ?
Гъсто желе от ябълки
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 1
- Регистриран на: вт фев 03, 2015 5:38 pm
- neli.mag
- магьосник в кухнята
- Мнения: 138
- Регистриран на: пон авг 06, 2007 12:26 pm
- :: 33 рецепти от neli.mag
- :: 136 снимки от neli.mag
- Местоположение: Кърджали
Ако може да се реже - използвай го за пълнеж на кифлички или сладки /с малко орехи, но може и без тях/. Аз преди 2 години така направих с такова желе.