Гъсто желе от ябълки

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
Отговори
ZGeorgieva
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 1
Регистриран на: вт фев 03, 2015 5:38 pm

Гъсто желе от ябълки

Мнение от ZGeorgieva » пет окт 16, 2015 3:09 pm

Здравейте,
правих желе от кисели ябълки. Вчера отварям едно бурканче и се оказа, че се е сгъстило до такава степен, че немога да взема с лъжичка, а дума и не става за размазване върху палачаника. Как да го направя по - течно ? :thinking:


Потребителски аватар
neli.mag
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 138
Регистриран на: пон авг 06, 2007 12:26 pm
:: 33 рецепти от neli.mag
:: 136 снимки от neli.mag
Местоположение: Кърджали

Мнение от neli.mag » пон окт 26, 2015 9:42 pm

Ако може да се реже - използвай го за пълнеж на кифлички или сладки /с малко орехи, но може и без тях/. Аз преди 2 години така направих с такова желе.

Отговори