Китайска супа.
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 4
- Регистриран на: нед авг 22, 2010 1:40 pm
- :: 1 снимки от tpekova
Китайска супа.
Когато ходим на Илиенци,при китайците ядем уникална супа.Със спагети е месо мисля че е свинско и техните гъби.Ако някой от вас я е опитвал и знае как се приготвя ще почерпя,каквото каже
- xevi
- шеф на кухнята
- Мнения: 407
- Регистриран на: нед авг 05, 2007 12:34 pm
- :: 108 рецепти от xevi
- :: 706 снимки от xevi
Ако дадеш малко повече информация за супата може и да успеем да помогнем и без да сме я опитвали
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 4
- Регистриран на: нед авг 22, 2010 1:40 pm
- :: 1 снимки от tpekova
Ето това е супата
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 4
- Регистриран на: нед авг 22, 2010 1:40 pm
- :: 1 снимки от tpekova
Всичко вътре като продукти е ясно.Номера е във бульона,как се прави той.Много е плътен.
- didkapan
- магьосник в кухнята
- Мнения: 12
- Регистриран на: пон мар 07, 2011 7:14 pm
- :: 20 рецепти от didkapan
- :: 53 снимки от didkapan
Здравей, това е класическа супа от нудълс. Рецептата обаче ако искаш да е същата трябва да си я вземеш от готвачката, защото за азиатците супата от нудълс (има я при китайци, японци, корейци, филипинци и т.н.) е като баницата за българката - всяка може да прави, но видът и вкусът е различен при всяка домакиня.
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 4
- Регистриран на: нед авг 22, 2010 1:40 pm
- :: 1 снимки от tpekova
Питах ги гадовете ама не казват)))
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 1
- Регистриран на: чет юни 11, 2015 4:03 pm
Изглежда вкусно
- didkapan
- магьосник в кухнята
- Мнения: 12
- Регистриран на: пон мар 07, 2011 7:14 pm
- :: 20 рецепти от didkapan
- :: 53 снимки от didkapan
Здравей отново, стандартно този мътен бульон се получава при варенето на пиле (може 1/2 пиле), 1 глава лук (разрязана на две или най-много на 4), и 1-2 глави обелен чесън (2 глави ако е с малките скилидки или 1 глава от тези с големите), сол на вкус. По принцип след като се свари пилето се изважда всичко, добавят се 2 с.л. соев сос и нудълсите се варят в бульона. Пилето се накъсва и част от него се поставя в порцията, добавят се и различни зеленчуци. Но това е основната рецепта, тази китайка може да добавя допълнителна подправка за вкус.