Страница 6 от 6

Re: Козунак на конци

Публикувано: съб апр 08, 2017 3:12 pm
от denyo
Актуалната ми технология, ако случайно някой го интересува :)
Козунак с накисване 2017 - ЦЪК

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
не се сетих да го снимам от вътре

Re: Козунак на конци

Публикувано: пет апр 14, 2017 6:49 pm
от denyo
https://mobile.facebook.com/denislav.di ... rdc=1&_rdr
https://drive.google.com/file/d/0BxPeAj ... ZoVHc/view
Прощавайте, че само линкове пускам, но от телефона ми е трудно да направя свестен пост.

Re: Козунак на конци

Публикувано: нед мар 25, 2018 10:49 pm
от denyo
Най-после май ще мирясам с тия козунаци. Измина още една година в експериметни, но за разлика от други години, сега нищо по-добро не успях да постигна. И за по-лесен достъп купих на творението си домейн:
kozunak.top - лесна изпитана рецепта за козунак на конци с хлебопекарна

Re: Козунак на конци

Публикувано: чет мар 29, 2018 10:59 am
от milena-nikolova
А аз бих искала да попитам, не знам дали е за тази категория, но как правите пухкав козунак за хлебопекарна?

Re: Козунак на конци

Публикувано: ср апр 11, 2018 10:07 am
от denyo
milena-nikolova написа:А аз бих искала да попитам, не знам дали е за тази категория, но как правите пухкав козунак за хлебопекарна?
Хлебопекарната се зарежда или с продукти за минималния си капацитет (даже тогава едва се събира изпечения козунак) или най-добре с максималния капацитет, но после тестото се дели на две и се пекат два козунака. Ако имате второ казанче ще е по-лесно, но и с едно става. Отказах се да позлвам готовите програми. Те нямат достатъчно дълго време за втасване. Така че ако ще го правя изцяло в хлебопекарна ползвам само програма "тесто за макарони" която ми го замесва и програма "печене" като я спирам преждевременно, защото иначе изгаря. Евентуално ползвам месенето и втасването "експресен хляб" ако бързам, защото загрява тестото и тогава втасването е по-кратко. Ако имате време за четене, на сайта kozunak.top съм събрал своя опит.