Какво правите с остатъците от празничното ядене? Всеки път остават недоизядени салатки, месца и какво ли още не. Аз обичам остатъците, защото можеш да прилагаш въображение в какво да ги превърнеш.
Вчера, например, като следновогодишно спретнах едни диетичен (след голямото ядене ще го даваме по-леко) "омлет от остатъци". В тигана сложих малко лук без мазнина, само с вода, после пилешко месо, печени чушки, сирене, салам и яйца. Поднесох го с гарнитура от боб с червен пипер и кашкавал. Получи се чудесно ядене.
Имам проблем със салатите, обаче. трудно ми е да направя остатъците привлекателни...
Вие как се справяте с остатъците?
Честита Нова Година, дано 2008 ви донесе много здраве и щастие!
Какво правите с остатъците?
- xevi
- шеф на кухнята
- Мнения: 407
- Регистриран на: нед авг 05, 2007 12:34 pm
- :: 108 рецепти от xevi
- :: 706 снимки от xevi
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 51
- Регистриран на: вт дек 04, 2007 8:46 pm
- :: 12 рецепти от SweetyPie
- :: 12 снимки от SweetyPie
- Местоположение: някъде
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 4
- Регистриран на: съб дек 29, 2007 7:41 pm