Според мен човек трябва да е наясно кое е истинско и кое не. Хващаш лъскаво кулинарно списание, виждаш нещо впечатляващо и опитваш да го приготвиш. Вкъщи. Без екип от фотографи, стилисти, професионални готвачи и т.н. Ами няма как да стане като това например:
Иска ми се да ги питам авторите на това произведение - с какво го режат този блат, та трошичка не пада? А с каква магия шоколадовия крем в средата не е омацал и на грам светлия блат? А даже след разрязването се е показал съблазнително навън?
Важното е, когато резултата от труда ви не е точно като в списанието - не се отчайвайте, дори напротив - имате вкусна и красива храна, а не модел, който може да е направен и от пластмаса
И не забравяйте да снимате и да го покажете тук
