Провал в кухнята!
- quick_v
- магьосник в кухнята
- :: 22 рецепти от quick_v
- :: 96 снимки от quick_v
- quick_v
- магьосник в кухнята
- tsura_78
- магьосник в кухнята
- :: 50 рецепти от tsura_78
- :: 77 снимки от tsura_78
- quick_v
- магьосник в кухнята
- magi71
- магьосник в кухнята
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Контакти:
- quick_v
- магьосник в кухнята
- Galya68
- магьосник в кухнята
- :: 30 рецепти от Galya68
- :: 45 снимки от Galya68
Винаги си казвам,Че само който не влиза в кухнята,той няма гафове/готварски/.Но в последно време не знам къде ми е главата наистина.Правя ги едни...Снощи реших да направя едни лесни мекици за веЧеря.Замесих ги и запоЧнах да ги пържа.Първите две,както ги сложих,такива ги и извадих.Реших,Че не ми е добре загрято олиото.УвелиЧих го,но мекиците си останаха същите.ВеЧе бях сигурна,Че е стара маята,даже се Чудех дали стават за ядене.Отварям хладилника да взема мармалад да им придам вид и вкус и...какво мислите виждам-маята.Просто не сам я сложила.Но си ги изядохме и така-с вид на фаянсови плоЧки и също толкова твърди.
Радвай се на живота.По-късно е,отколкото си мислиш!
- Galya68
- магьосник в кухнята
Забравих да кажа на момиЧето с микровълновата:пробвай да я измиеш по този наЧин-сложи в микровълновата една Чаша с вода/до половината/ и 2 с.л. оцет.ВклюЧи на една минута и половина/на най-високата температура/,без да покриваш Чашата.След това изтрий вътрешността на фурната с гъба и препарат,както винаги я миеш.Дано да има резултат.Аз винаги така я поЧиствам. Ако стените на микровълновата не са изпотени,когато я отвориш,я пусни на още минута и половина.Степените на разлиЧните марки фурни са разлиЧни.
Радвай се на живота.По-късно е,отколкото си мислиш!
- vasseto
- аматьор с виличка
А в последствие не смърди ли много микровелето на оцет??Galya68 написа:Забравих да кажа на момиЧето с микровълновата:пробвай да я измиеш по този наЧин-сложи в микровълновата една Чаша с вода/до половината/ и 2 с.л. оцет.ВклюЧи на една минута и половина/на най-високата температура/,без да покриваш Чашата.След това изтрий вътрешността на фурната с гъба и препарат,както винаги я миеш.Дано да има резултат.Аз винаги така я поЧиствам. Ако стените на микровълновата не са изпотени,когато я отвориш,я пусни на още минута и половина.Степените на разлиЧните марки фурни са разлиЧни.
- Galya68
- магьосник в кухнята