Страница 1 от 1
					
				Ако някой знае за "Домино"
				Публикувано: чет ное 28, 2013 4:35 pm
				от CVETETO3101
				
			 
			
					
				Re: Ако някой знае за "Домино"
				Публикувано: пон мар 03, 2014 1:05 am
				от sashoni75
				В домашни условия няма как да ти стане пицата или каквото там си харесала в Домино.Зависи темепературата на която  пекат,зависи газова ли е ,дървена или на ток.Аз работя в пицария и когато си взема тесто да си правя  пицата в домашни условия,вкуса и никога не както в пицарията.Съвета които мога да дам,вземи тесто от пицарията  и го направи с царевично брашно,но не от наи ситното.Ще ти трябва и скрин,там където да сложиш разпънатото пицата.После соса,кашкавал и каквито искаш други продукти.Ние ги печем на 245 градуса.
			 
			
					
				Re: Ако някой знае за "Домино"
				Публикувано: вт мар 04, 2014 6:41 pm
				от CVETETO3101
				sashoni75 написа:В домашни условия няма как да ти стане пицата или каквото там си харесала в Домино.Зависи темепературата на която пекат,зависи газова ли е ,дървена или на ток.Аз работя в пицария и когато си взема тесто да си правя пицата в домашни условия,вкуса и никога не както в пицарията.Съвета които мога да дам,вземи тесто от пицарията и го направи с царевично брашно,но не от наи ситното.Ще ти трябва и скрин,там където да сложиш разпънатото пицата.После соса,кашкавал и каквито искаш други продукти.Ние ги печем на 245 градуса.
Благодаря ти за отговора! 
 
Само не разбрах (ти си професионалист  

 и си го знаеш, ама аз не!) - като взема готово тесто какво да правя с царевичното брашно ...?  Какъв е този скрин? Това съд за печене, уред за печене ли е или шубер? 
Предполагам, че ми подсказваш, че тестото първо се запича, а после са прави замазката със сос и пълнежа?
То е ясно, че не мога да го докарам така, ама ме гъделичка интереса!!! 
 
Още веднъж благодаря! 
