Страница 1 от 1

Ако някой знае за "Домино"

Публикувано: чет ное 28, 2013 4:35 pm
от CVETETO3101
ТЕСТОТО ЗА ПИЦА НА "ДОМИНО", КАРТОФКИТЕ ИМ И ПАНИРОВКИТЕ
:? :? :? :read:
Някой има ли рецепта за тестото за пиците на "Домино" и на картофките им или идея и предположение точно как ги приготвят! Изпеченото тесто е толкова хрупкаво и вкусно и нито една рецепта, с която разполагам не дава такъв резултат.
А и рецепти за пилетата им "Стрипърс" и " Кикърс" - нещо за панировките им ???
Ще съм благодарна за компетентен отговор! :heart:

Re: Ако някой знае за "Домино"

Публикувано: пон мар 03, 2014 1:05 am
от sashoni75
В домашни условия няма как да ти стане пицата или каквото там си харесала в Домино.Зависи темепературата на която пекат,зависи газова ли е ,дървена или на ток.Аз работя в пицария и когато си взема тесто да си правя пицата в домашни условия,вкуса и никога не както в пицарията.Съвета които мога да дам,вземи тесто от пицарията и го направи с царевично брашно,но не от наи ситното.Ще ти трябва и скрин,там където да сложиш разпънатото пицата.После соса,кашкавал и каквито искаш други продукти.Ние ги печем на 245 градуса.

Re: Ако някой знае за "Домино"

Публикувано: вт мар 04, 2014 6:41 pm
от CVETETO3101
sashoni75 написа:В домашни условия няма как да ти стане пицата или каквото там си харесала в Домино.Зависи темепературата на която пекат,зависи газова ли е ,дървена или на ток.Аз работя в пицария и когато си взема тесто да си правя пицата в домашни условия,вкуса и никога не както в пицарията.Съвета които мога да дам,вземи тесто от пицарията и го направи с царевично брашно,но не от наи ситното.Ще ти трябва и скрин,там където да сложиш разпънатото пицата.После соса,кашкавал и каквито искаш други продукти.Ние ги печем на 245 градуса.
Благодаря ти за отговора! :giflo1:
Само не разбрах (ти си професионалист :chef: и си го знаеш, ама аз не!) - като взема готово тесто какво да правя с царевичното брашно ...? Какъв е този скрин? Това съд за печене, уред за печене ли е или шубер?
Предполагам, че ми подсказваш, че тестото първо се запича, а после са прави замазката със сос и пълнежа?
То е ясно, че не мога да го докарам така, ама ме гъделичка интереса!!! :D
Още веднъж благодаря! :giflo1: