Привет,

! БОНИ,ИВКА .....прочетох ви и ме запалихте с тия еклери .Обадих се на приятелка да ми донесе пресни яйца ,но умората си каза думата и ми остана само желанието ,може би утре . Днес , рано сутринта приготвих бифтек (от рода на нашите кюфтета) на фурна ,ориз със зеленчуци и задушени на пара броколи (обожавам ги ) Приготвих и мляко с ориз ,и занесах топла храна и в болницата

.Вчера ,един англичанин ,възрастен ми вика в болницата ,усмихвай се ,че е заразяващо и върши дори дела .....а замислих се сродните породи от километри се душат ,82 годишен и с една усмивка

като моята .Та мисълта ми бе ,че външно изглеждаше според мен 65 най-много ,но като сподели менюто си .....замислих се доста върху моето ....ами преселили са се в Гърция ,по-точно на нашия остров ,заради средиземноморския модел на хранене с цел дълголетие ....Направо ми събра очите дядко ....А аз все искам да готвя ,да готвя и да угаждам .....и да правя сладкиши ....Срещаш уж хора случайно ,но ......започвам да се замислям дали тия хора излизат на пътя ни случайно ....?! Лека и топла нощ!!!