Сурва, сурва година,
здрава, здрава гърбина,
златен клас на нивята,
сладък плод за децата,
вечен мир на земята!
Живо-здраво догодина,
догодина до амина!
Честита Коледа и
Нова година!
Мили Весели готвачи, Неви, Павел, желая на всички ни нови успехи, много кулинарни вдъхновения, пълни трапези и здраве за семействата ни през НОВАТА ГОДИНА
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,ВЕСЕЛИ , ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО УПОРИТОСТ,ВДЪХНОВЕНИЕ,КРЕАТИВНОСТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА - ДА РАДВАТЕ СЕМЕЙСТВАТА СИ И НАС С ПРЕКРАСНИ БЛЮДА.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ.
Аз днес няма да готвя, остана толкова много ядене, чак ми е съвестно! Вчера единодушно взехме решение, че слагаме край на това декадентно поведение относно храната ни! То не бяха меса, манджи, баници, сладкории.... Сега прилично ще си доядем остатъците, преди малко ги порционирах по тапър-кутиите. А после ще пристъпваме по-скромно
Желая на всички ви спокоен първи ден от Новата година
[b]За много години и от мен на нашето голямо и сплотено семейство!Бъдете здрави, бъдете щастливи, обичайте и получавайте обич, жънете успехи, но преди всичко продължавайте да бъдете това, което сте - прекрасни хора с големи сърца![/b]
И у нас няма да се готви скоро, аз поне до края на седмицата ще карам на плодове
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА :zwyncheta!Нека 2013 е мирна,спорна и щастлива за вас и вашите семейства!Нашето новогодишно меню се състоеше от салати,новогодишен часовник,руска салата новогодишен пламък,дробчета по селски,шницели,различни мезета и основно сач кавърма от Хисаря,солена палачинкова торта и различни плодове и сладкиши .Спокойна нощ и весел ден.
Привет, весели , днес, готвенето отпада - има доста храна, ще направя само Салата от прясно зеле,червено цвекло и моркови, десерта - много сладки и плодове.Хубав и спокоен ден на всички весели