Страница 13 от 30

Публикувано: вт авг 26, 2008 9:23 pm
от Sirena
Кашкавала го държа в ледена вода, смесвам равни части брашно и галета. Овалвам кошкавала в баршнената смес потапям в яйце и пържа, досега винаги е ставал. Рецептата я знам от работата си навремето в руска кухня. Успех на всички, утре ще пържа тиквички.

Публикувано: ср авг 27, 2008 2:45 pm
от sve_georgieva
Днес ще приготвя спагети за вечеря

Публикувано: ср авг 27, 2008 2:49 pm
от reni55
Привет!!!
Днес не ми е дошла музата на готвенето :!: :!: :!:
Изпържих пилешки дробчета със зрънчо;салата и плодове!
Дано утре да се вдъхновя........

Публикувано: чет авг 28, 2008 12:02 am
от sumer
Здравейте
Обяда беше да се доизядат вчерашните картофки с кюфтета,а за вечеря пържени картофи и яйца,а за утре мисля някаква супичка да спретна,но ще видим.

Публикувано: чет авг 28, 2008 9:46 am
от Pavel
Здравейте,

Вчера направихме пълнени чушки със сирене и яйца, останаха и за днес.
А пицата от преди няколко дни с остатъците от каймата се получи много добре, даже мисля в скоро време да пробваме пица със запържена кайма и лук, без други неща.

Публикувано: чет авг 28, 2008 2:16 pm
от reni55
Днес малко се потрудих - направих супа от леща и една бърза запеканка.За десерт - плодове - това е хубаво на лятото,че има мнооооооого плодове :!: :!: :!:

Публикувано: чет авг 28, 2008 3:33 pm
от magi71
Здравейте, мисля да опитам тази рецепта за вечеря:
Пиле Фантазия

Публикувано: чет авг 28, 2008 4:34 pm
от reni55
Интересно за какво служат трохите......
Аз правя нешо подобно,но отгоре правя заливка като за мусака.Става много вкусно.Не съм се сетила за гъбената супата .Непременно ще го пробвам.
Маги,би ли споделила какво е станало с това творение - любопитно ми е за трохите :!: :!: :!:

Публикувано: чет авг 28, 2008 11:55 pm
от sumer
Днес спретнах една пилешка супа,че отдавна не бяхме яли,а за десерт пъпеш,беше много сладък макар да не беше никак ароматен.

Публикувано: пет авг 29, 2008 8:44 am
от magi71
Рени, трохите направиха приятна, лека, хрупкава "покривка". Като цяло е интересно ястие, за предпочитане е топеното сирене да е натурално.
Опитайте! :)