Страница 2 от 2

Re: За гофретите - история и рецепти

Публикувано: ср дек 25, 2019 4:03 pm
от Meri_Popins
Марина, ако това инфо не бъде публикувано като статия, ще бъда обидена. Прекрасни рецепти. Добре написано. Ще стане супер статия! Весела Коледа!

Re: За гофретите - история и рецепти

Публикувано: пет сеп 11, 2020 9:12 pm
от cooker
За да направим хрупкавото вафлено тесто, трябва да разтопим маслото. Това може да стане в микровълнова печка или на плота. Предпочитам да загрявам маслото в микровълновата, защото то излиза много бързо. Но трябва да го направите внимателно, защото маслото не трябва да кипи. Следователно не трябва да настройвате таймера за минута и да оставяте микровълновата, но е по-добре да го загреете за 10-20 секунди и да проверите готовността. Засега оставяме настрана разтопеното масло и започваме да приготвяме останалите продукти.