За гофретите - история и рецепти
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 56
- Регистриран на: ср апр 09, 2014 12:44 pm
- :: 188 рецепти от Meri_Popins
- :: 327 снимки от Meri_Popins
Re: За гофретите - история и рецепти
Марина, ако това инфо не бъде публикувано като статия, ще бъда обидена. Прекрасни рецепти. Добре написано. Ще стане супер статия! Весела Коледа!
Добре дошли във моята страничка!
Обичам да готвя, да правя нови интересни рецепти. Обожавам българска, италианска, китайска и особено френската, Един по-здрав от мен за всички идиоти които ме изхвърлиха!
Обичам да готвя, да правя нови интересни рецепти. Обожавам българска, италианска, китайска и особено френската, Един по-здрав от мен за всички идиоти които ме изхвърлиха!
-
- любител с ренде
- Мнения: 11
- Регистриран на: нед юни 14, 2020 3:50 pm
За да направим хрупкавото вафлено тесто, трябва да разтопим маслото. Това може да стане в микровълнова печка или на плота. Предпочитам да загрявам маслото в микровълновата, защото то излиза много бързо. Но трябва да го направите внимателно, защото маслото не трябва да кипи. Следователно не трябва да настройвате таймера за минута и да оставяте микровълновата, но е по-добре да го загреете за 10-20 секунди и да проверите готовността. Засега оставяме настрана разтопеното масло и започваме да приготвяме останалите продукти.