На тази страничка сме събрали полезни кулинарни съвети и хитринки, които могат да ви помогнат да получавате по-добри резултати в кухнята, да използвате продуктите по-рационално и като цяло нещата, които готвите да стават по-бързо, по-лесно, а и по-вкусни. Надяваме се тук всеки да може да открие полезна и нова информация - от неопитните домакини до професионалните готвачи.
* Преди да започнете
* Как да четете готварска рецепта
* Зеленчуци, плодове и салати
* Месо - обработка, подготовка и печене
* Риба
* Морски дарове
* Яйца
* Мляко, сирена и кашкавали
* Супи, чорби, бульони
* Паста - макарони, спагети, лазаня и други
* Сладкиши и тестени изделия
* Замяна на продукти
Това, което виждате не е краен вариант на списъка със съвети - ние ще го допълваме и обогатяваме. Вие също можете да се участвате, като споделите вашите кулинарни тайни или да кажете какво още искате да научите от тази страница - това можете да направите в тази тема. Давайте, вие сте на ред
Кулинарни съвети
- vg
- Администратор
- Мнения: 553
- Регистриран на: съб авг 04, 2007 11:07 am
- :: 3362 рецепти от vg
- :: 218 снимки от vg
Кулинарни съвети
Екипът на "Веселият Готвач"
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
Ако се вари супа в по-големи количества, за които е ясно, че няма да се консумират на едно хранене, се вари фидето отделно.
Един черпак от бульона и един черпак гореща вода се кипват и фидето се сварява в тях. Взима се с цедка (за чай) и се разпределя по чиниите. Супата се сипва върху него.
Така се предотвратява кашването на фидето до другият ден и сгъстяването на супата.
Един черпак от бульона и един черпак гореща вода се кипват и фидето се сварява в тях. Взима се с цедка (за чай) и се разпределя по чиниите. Супата се сипва върху него.
Така се предотвратява кашването на фидето до другият ден и сгъстяването на супата.
www.facebook.com/artandhobby