Здравейте. Днес сготвих музикална манджа - боб чорба :lol: , пържени пикантни ребърца, омесих една содена питка с кисело мляко и салатката е китайско зеле. Приятна вечер на всички.
Добър вечер,
Нашата вечеря беше Салата от китайско зеле с моркови, Извара с кисело мляко, майонеза и чесън, Скумрия на грил с пикантен сос. Рибата се получи много вкусна. Благодаря на Cvetanio за прекрасната рецепта
Спокойна вечер
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Добро утро!Ние вечеряхме пържени картофи,пържени рибки ''салака'' с бялото вино на мъжа ми.За десерт-скалички.Сега ПАК ще се пробвам да кача снимки,дано успея този път .
Здравейте и добър ден и от мен.
Днес закусихме сношната баница и кафенце.За обяд съм на плодове,а за вечеря ще спретна домашна наденичка ,с масло топено сирене и картофки в гювеча,десерта е плодове,шоколад за мъж и активиа.Желая ви усмихнат и спокоен ден
Здравейте!За днес-печени филийки с яйца и сирене и мляко с какао за дечица,за мен кафенце.Салатките са две-млечна и от буркан,боб-яхния,кюфтенца на скара,а десерта е крем нишесте с вкус на малина! Приятна петъчна вечер на всички!
Здравейте, да се отчета за два дни
руска салата, мусака и бисквити от магазина.
Днес обяда беше кюфтета с руска салата,
вечерята е снежанка, месо в гювечката,
десерта: тиквеник, варено жито и бананово мляко .