Дъра-бъра за всичко в кухнята
-
Diel
- виртуоз с тиган
![виртуоз с тиган виртуоз с тиган](./images/ranks/9.png)
- Мнения: 1117
- Регистриран на: пет авг 20, 2010 10:29 am
- :: 10 рецепти от Diel
- :: 43 снимки от Diel
- Местоположение: Sofia
Мнение
от Diel » нед окт 18, 2015 10:07 pm
Здравейте весели
Rudd, би ли споделила рецептата за консервиране на гъби. До несоха ми много голямо количество манатарки и щв трябва да се справя някак си.
Ще съм благодарна на всеки, които сподели рецепта.
-
mami48
- магьосник в кухнята
![магьосник в кухнята магьосник в кухнята](./images/ranks/10.png)
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Мнение
от mami48 » съб окт 24, 2015 11:43 am
-
mami48
- магьосник в кухнята
![магьосник в кухнята магьосник в кухнята](./images/ranks/10.png)
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Мнение
от mami48 » чет окт 29, 2015 6:56 pm
-
mami48
- магьосник в кухнята
![магьосник в кухнята магьосник в кухнята](./images/ranks/10.png)
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Мнение
от mami48 » съб окт 31, 2015 6:58 pm
-
ronicat
- магьосник в кухнята
![магьосник в кухнята магьосник в кухнята](./images/ranks/10.png)
- Мнения: 4
- Регистриран на: чет окт 29, 2009 5:12 pm
- :: 23 рецепти от ronicat
- :: 160 снимки от ronicat
Мнение
от ronicat » ср ное 11, 2015 2:41 pm
Здравейте момичета. Не ми се карайте ако не съм на правилното място, но не ми се отваря нова тема. Днес се помъчих да направя този чийзкейк
http://www.cookingclassy.com/2011/11/wh ... esecake-2/ или по-точно само украсата му. Някой дали е правил такава украса и да ми сподели какъв сироп е ползвал. Аз пробвах със сироп от малини, но ми се видя рядък (пробвах на отделено за проби количество от крема). Опитах се да го сгъстя малко, но цвета стана карамелен и се карамелизира. При опита ми да украся с него той се втвърдяваше след известно време и нямаше да мога да го нашаря и след това да правя сърцата, а щеше да си остане на карамелени точки. Смесих пресен сироп с карамелизирания сироп 1:1 но пак си остана рядък. Не можех дори един кръг на начертая. Трябваше след няколко точки да спирам и да правя сърцата защото се разливаше. Сега е във фурната и виждам че още се е разляло и далеч не е във вида който преди беше, а какво остава от оригинала. Дайте съвет!
-
sbt03
- магьосник в кухнята
![магьосник в кухнята магьосник в кухнята](./images/ranks/10.png)
- Мнения: 527
- Регистриран на: нед юни 20, 2010 10:22 am
- :: 23 рецепти от sbt03
- :: 179 снимки от sbt03
Мнение
от sbt03 » ср ное 11, 2015 8:35 pm
Здравейте и от мен!
Отдавна никой не е писал в темата, затова ще споделя какво приготвих тези дни - свински пържолки на тиган с гъби и сметанено-горчичен сос, пилешка супа. Десертът е плодове.
Рони, за да се получи шарката трябва да се използва много гъсто сладко според мен, което може да разредиш с малко вода, примерно. Друг вариант е да направиш чийзкейка без печене, т.е. накрая за украса да направиш точките от сироп с малко желатин, за да се запазят точките след това. Друга идея може да видиш и тук:
http://mousseofcoloursanddreams.blogspo ... st_12.html
Успех следващия път.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Моят блог - http://vinagi-vkusno.blogspot.com
![Изображение](https://lh4.googleusercontent.com/-6rKUbfa_I-g/Uzq0Wk7AwiI/AAAAAAAAC40/gVIe5BmNeKU/w224-h40-no/logo_blog_last11.png)
-
rydd
- майстор с шприц
![майстор с шприц майстор с шприц](./images/ranks/8.png)
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
Мнение
от rydd » вт ное 17, 2015 5:16 pm
Топлото време на вилата слънцето гали...а менюто бързо салати зеле кисели домати и ряпа...най-доброто е скумрия на скара
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
Прикачени файлове
-
![112233 109.jpg (2.49 MiB) Видяна 3295 пъти 112233 109.jpg](./download/file.php?id=13307&t=1&sid=024ee64c644dda240422d5b34dbe9df3)