Привет, мили момичета, не съм писала от рождения ден на Тони - приготвих им празничен обяд - Печени вратни пържоли,предварително мариновани - прибавих гъби и вино,сложих фолио,а след това ги запеках допълнително,приготвих и гнезда от кайма - запеках ги и отново ги извадих,напълних гнездата със смес от настърган кашкавал и яйца - в средата на дупчицата сложих парче кренвирш нарязан на осем,но не до края,при допълнителното запичане,кренвирша се разтвори като палмичка,беше много красиво,цветно от контраста - кайма,жълто от яйцата с кашкавал и кацнала в средата палмичка,децата ми останаха очаровани,направих салатки,различни,десерта - напълних пъпеш със сладолед и различни плодове - всичко беше на ниво,важното в случая беше,че децата ми го оцениха подобаващо.Вечерта бяхме на заведение,там празнувахме и вечеряхме. Днес - сготвих Мексикански микс от много зеленчуци с булгур и малко кафяв ориз,обожавам такива ястия,пропуснах - прибавих пилешки бутчета,използвах и булъона,десерта - плодове и черен шоколад.Светле,както винаги - интересно меню,тия дни ще си спретна и аз рулца от тиквички,благодаря за идеята.Прекрасен и лек ден на всички!