ИВКА,благодаря ти аз съм за зелето със свинско и ориза с пилешко ,хайде и салата снежанка да хапна ,радвам се ,че такава чест си ми направила от сутринта да ме очакваш....

само няколко хиляди километра ,но ....бях споменала и на БОНИ разстоянията са огромни и едновременно несъществуващи ,зависи от кой оптически ъгъл е погледнато,мила ,благодаря ти !!!

БОНИ,сте се заинтересувам за промоция и аз ,и това чудо нямам и това ще купя ...Браво на съпруга ти ,за моя е много важна темата за храната и приготвянето и досега всичко ,необходимо за да си улесня приготвяне на вкусна храна се купува ,понякога се шегува и ми казва уреди много ....продукти да има ,за да се ползват ....Днес,уж казах ,че няма да готвя ,но уви ....снощи всичко се опразни една солидна тава пастицио просто ....изчезна ,и днес приготвих кюфтета на грил-тигана и ориз задушен със зеленчуци ,зеле салата .За утре ,са ми донесли домашно малко прасенце 25 кг.и ще опека с картофи ,розмарин и подправки .Но ше стана рано и трябва да приготвя баница ,бугаца и краосани с мармалад ,защото представянето на Тапер ще е у нас ,съвсем неподготвена (разболя се домакинята и по принуда всичко се променя ),но смятам че до 10.30ч. всичко ще е наред и аз на линия

Лека нощ!!!