Реклама срещу Действителност
- Aliana
- магьосник в кухнята
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Контакти:
- ninka71
- виртуоз с тиган
Поговорката, че стоката се продава не по съдържанието, а по опаковката я знаят всички и всички се опитват да я прилагат. Само че не всички успяват и причината не е, че не искат да го направят или че не се стараят, а най-вероятно просто не могат.
Как се прави опаковка, която да продава? Въпрос, на който трудно се отговаря, но има хора, които явно знаят как да го направят.
Как се прави опаковка, която да продава? Въпрос, на който трудно се отговаря, но има хора, които явно знаят как да го направят.

Животът е само един миг между две вечности
Платон
-
- аматьор с виличка
И на мен, въпреки, че знам колко съм лаком и какво бих сторил със всичката тази храна, само да ми падне в ръчичките.Mircheva90 написа:На мен пък всичко ми изглежда много вкусно, дори и в реален вариант
-
- аматьор с виличка
- Контакти:
- sbt03
- магьосник в кухнята
- :: 23 рецепти от sbt03
- :: 179 снимки от sbt03
И според мен опаковката и реалният вид на продукта много рядко се припокриват. Има много продукти, които изглеждат фантастично, но всъщност в опаковката се крие един съвсем обикновен и на вкус и на вид продукт. А като рекламират например, че продуктът примерно съдържа много мляко или само естествени съставки и не знам какво ми става. :x Истината е, че всичко се прави за пари и това е, а пък ние ядем само изкуствени продукти. Явно сме много издържливи, но до кога ? :/
- i4eto3421
- магьосник в кухнята
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421