sashoni75 написа:В домашни условия няма как да ти стане пицата или каквото там си харесала в Домино.Зависи темепературата на която пекат,зависи газова ли е ,дървена или на ток.Аз работя в пицария и когато си взема тесто да си правя пицата в домашни условия,вкуса и никога не както в пицарията.Съвета които мога да дам,вземи тесто от пицарията и го направи с царевично брашно,но не от наи ситното.Ще ти трябва и скрин,там където да сложиш разпънатото пицата.После соса,кашкавал и каквито искаш други продукти.Ние ги печем на 245 градуса.
Благодаря ти за отговора!
Само не разбрах (ти си професионалист

и си го знаеш, ама аз не!) - като взема готово тесто какво да правя с царевичното брашно ...? Какъв е този скрин? Това съд за печене, уред за печене ли е или шубер?
Предполагам, че ми подсказваш, че тестото първо се запича, а после са прави замазката със сос и пълнежа?
То е ясно, че не мога да го докарам така, ама ме гъделичка интереса!!!
Още веднъж благодаря!
