Мостът над Сторбелт
-
DouglasCherry
- аматьор с виличка

Мостът над Сторбелт
Невъзможно е да се опише усещането от преминаването по моста. Прекосихме моста от запад на изток по пътя си от остров Фюн към остров Шеланд. Само след няколко минути се почувствах сякаш пътуваме по вода. Западният мост е най-ниският. Въпреки че мостът е висок 18 метра, усещането е сякаш плава по океана, заради дължината му от повече от 6 километра и половина. Валеше периодичен дъжд и небето беше тъмно. Вятърът духаше силно. Преминавахме моста за първи път и бях наистина развълнуван, уплашен и тревожен. Мрачното време ме караше да се чувствам толкова депресиран и тревожен, че вместо да снимам и коментирам на български, направих видеоклип, за да имам постоянна работа и да не плаша Филип. Ако искате да гледате видеоклипа, ще забележите, че не бях се подготвил за него и не бях събрал никаква информация. За да избегна паника, просто продължавам да говоря и се опитвам да се концентрирам върху това, което казвам. Понякога отбелязвам нещо проницателно, но като цяло филмите ми просто предоставят визуално впечатление и не включват цялата информация за мостовете. Въпреки това, обхватът на връзката със Сторабелт е добре показан от трите филма и няколко съпътстващи изображения. Филмите показват и как са разположени ветропоказателите и как автомобилът се люлее при силни пориви на вятъра. Трябва да платите, за да преминете мостовете на остров Шелан.