Страница 3 от 6

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: чет фев 09, 2012 7:58 am
от i4eto3421
Xevi,пак не се получава :( .

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: чет фев 09, 2012 9:02 am
от xevi
i4eto3421, с какъв браузър си?

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: чет фев 09, 2012 6:28 pm
от i4eto3421
:yee: :yee: :yee: Виждат се :yee: :yee: :yee:
Благодаря Xevi!

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: пет фев 10, 2012 6:54 am
от xevi
Радвам се :)

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: пет фев 10, 2012 10:31 am
от sbt03
От няколко дни ми направи впечатление, че когато искам да разгледам снимките към дадена рацепта, които са много - например 30 , трябва да разгледам всички снимки една след друга. Когато натисна бутона всички снимки, се показва само една страница със снимки, а не всички страници. Въпросът ми е така ли беше и преди, а аз не съм забелязала или сега се е променила тази опция? :?

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: вт юли 31, 2012 7:25 pm
от sbt03
Здравейте!
Когато искам да добавя линк в подписа си, той не се появява като хипер връзка, а само като текст.
Защо се получава така? Някакъв проблем ли има със сайта? :confused:
Ето как излиза сега :?

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: вт юли 31, 2012 7:45 pm
от tillia
И при мен е така :?

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: ср авг 01, 2012 1:29 am
от Pavel
sbt03 написа:Здравейте!
Когато искам да добавя линк в подписа си, той не се появява като хипер връзка, а само като текст.
Защо се получава така? Някакъв проблем ли има със сайта? :confused:
Ето как излиза сега :?
Няма проблем, поставянето на активни връзки в подписите е забранено. Връзките са показват неактивни, всеки желаещ може да ги посети :)

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: ср авг 01, 2012 11:57 am
от sbt03
А защо тогава преди бяха активни? Например, линкът, който бях поставила беше активен, но когато реших да установя защо може да не се получава при други потребители и при мен изчезна. Странно е, защото се беше получила тази хипер връзка и до вчера си беше ок, а пък снощи стана неактивна :?

Re: Имам проблеми със сайта

Публикувано: ср авг 01, 2012 1:58 pm
от Pavel
Промяната дойде с едно от обновяванията на форума. Предполагам при теб е останало, защото съществуващите не са били подменени, а забраната важи само за нови/променени. Мерси за откриването на проблема, ще проверя дали има и други останали случайно :)