Страница 1 от 8

До VG

Публикувано: пет яну 09, 2009 2:27 pm
от BABY
Здравей VG!
Днес се получи проблем.Незная дали е само при мен :( !!Влизам сутринта във сайта и не мога да се логна.Пробвах и трите варианта на FLEX TYPE и не става.Влизам във форума и мога да пиша,а да коментирам рецептите-не мога :( Влезнах с мозила феърфокс-там обратното-логнах се,а не мога да влезна да пиша във форума.
Дайте идея какво да правя,че вече не знам :( :( :( :( :(

Публикувано: пет яну 09, 2009 3:13 pm
от vg
Най-вероятно е бил кратковременен проблем - сега не се случва. Ако можеш да ни дадеш малко по-подробна информация би било полезно - някакво съобщение за грешка ли ти излиза или ... ?

до vg :)

Публикувано: пет яну 09, 2009 3:32 pm
от BABY
Ами вижте сега.Аз съм си го направила така,че всеки път да не пиша име и парола.Днеска ми иазлизат полетата да си напиша името и паролата,и аз съответно почвам да си ги пиша.Но на буквата В/тука може да се пише/ там ми излиза само Ф.И на трите варианта на FLEX TYPE.Влезнах във форума и както виждате мога да пиша,но ако искам да си отделя някоя рецепта в ЛЮБИМИ или да коментирам-не става.
Влезнах във сайта с MOZILLA FIREFOX.Taм пък обратното-написах си името и паролата ,влезнах,отделих си 1-2 рецепти,но не мога да влезна във форума за да пиша.Незнам какво става.До сега не ми се случвало такъв проблем.Дано се оправи по скоро,че....направо е луда работа.Мога ли от едното да влизам във форума,а от другото в рецептите :D :(

Публикувано: пет яну 09, 2009 4:24 pm
от vg
На сайта има система за писане на кирилица независимо от това какво имаш инсталирано на компютъра. Проблемът звучи, като че си цъкнала кирилизатора на сайта. Пробвай да го сложиш в позиция "EN" (в момента най-вероятно е на "BG") - във формичката за логване се появява под бутончето за "Вход" и отдясно на другите полета където можеш да пишеш - например, коментари.

Надяваме се това да оправи проблема - ако не стане, пиши ни пак.

Споко VG

Публикувано: пет яну 09, 2009 4:48 pm
от BABY
:P Пробвах всичко,преди да ви пиша но не се оправяше.Явно се изплаши като ви писах и само се оправи след това.Сега всичко е ОК.Все пак БЛАГОДАРЯ за вниманието ВИ.
Поздрав-BABY!! :clap:

Публикувано: нед яну 11, 2009 11:38 am
от Aliana
Аз имах също проблем, като ни показваше, че моят лог-ин е невалиден, погрешно потребителско име или погрешна парола.
За жалост не се сетих да копирам съобщението.
Във форума можеше да се влиза.

Публикувано: вт яну 13, 2009 4:10 pm
от reni55
Vg,
пусках два пъти снимки за момини гърди и пача в деня на написването им и двете още не са излезли - има ли някакъв проблем със самите снимки?

Публикувано: ср яну 14, 2009 11:57 am
от desyj
Здравей Vg от , вчера съм пуснала снимки които не са публикувани , а други са излезнали към рецептите :? , днес се случи същото , не ми харесвате снимките ли :rotlf:

Публикувано: ср яну 14, 2009 2:47 pm
от fatme
като триете рецептите които ви изпращаме просто убивате желанието ни да пращаме рецепти и да влизаме във вашия сайт :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Публикувано: ср яну 14, 2009 3:24 pm
от reni55
fatme написа:като триете рецептите които ви изпращаме просто убивате желанието ни да пращаме рецепти и да влизаме във вашия сайт :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Рецептите се трият,защото се дублират !!!!