Страница 1 от 1

За снимките към рецептите

Публикувано: пон мар 26, 2012 12:23 pm
от Aliana
Здравейте!


Снимките към рецептите са номерирани от 1 към актуалиния общ брой, т.е. последната прибавена снимка е винаги номер едно. Това означава, че с всяка прибавена снимка се променя номера на предходните.
Това прави посочването на определена снимка невъзможно.
Например: когато снимам направата на дадена рецепта, аз не мога да дам указание за нещо, пишейки "Виж снимка номер 12", защото ако някой добави нови снимки, то снимка 12 ще стане 13 или 14 и т.н.
Мисля, ще е по-добре, с цел улесняване на конкретни обяснения по рецептата, да се направи така, че най-новата снимка да има пореден номер, т.е. под нея да не пише Снимка 1 от 20, а да пише 20 и колкото по-назад се цъка, да намалява числото. Прибавената след нея снимка да бъде 21, а не 1 от 21. И т.н.
Ето сега при рецептата за скаридите исках да посоча в текста за почистването "Виж снимка 6, 7 и 8", но ако някой ги сготви някога и качи снимка, то номерът ще се промени и моето обяснение се обезсмисля.
Как мислите вие, няма ли да е по-добре всяка снимка да си има константен номер?
Може ли да се направи нещо по въпроса?

Re: За снимките към рецептите

Публикувано: вт мар 27, 2012 2:40 am
от xevi
Да, наистина ще е по-удобно да не се сменят номерата на снимките с всяка нова добавена.

Промяната е направена :)

Re: За снимките към рецептите

Публикувано: вт мар 27, 2012 6:50 pm
от Aliana
Благодаря, Неви, толкова си отзивчива! :love:

Re: За снимките към рецептите

Публикувано: пет май 08, 2015 4:58 pm
от Meri_Popins
АЗ СЪМ С 2 РЪЦЕ ЧЕ И ПОВЕЧЕ за това да бъде авторската снимка номер едно и тя да се гледа защото автора трябва да избира коя снимка да представя по най-красив начин неговата рецепта! Тогава трябва да слагаме чуждите снимки на потребители ползвали нашите неща на последно място, да не се виждат, понеже е по-добре! Моля Неви -Хеви и Павелчо да оправят това! Така е по-редно! И трябва да избираме или да премахваме ако може снимки, които не харесваме на даден потребител!