А децата?

Вегетарианци и вегани - за хората, които по една или друга причина избягват някои храни
Потребителски аватар
desislawa
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 88
Регистриран на: ср яну 28, 2009 8:05 pm
:: 47 рецепти от desislawa

Мнение от desislawa » чет мар 19, 2009 8:51 pm

На всички деца им харесват сандвичите там,а те са чиста химия.А да не говорим и играчките,това още повече ги привлича.И отказването от Мак Доналд е трудна работа.За голям човек е лесно да прецени ,но за дете ...


vladokan
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 2
Регистриран на: ср сеп 08, 2010 4:20 pm

Мнение от vladokan » пет сеп 24, 2010 12:24 am

Интересно интервю за майчинството, отглеждането на деца и здравословното хранене :)
Мария - за веганството и майчинството

venivsh
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 21
Регистриран на: вт ное 04, 2008 9:05 pm
:: 20 рецепти от venivsh
:: 66 снимки от venivsh

Мнение от venivsh » пет сеп 24, 2010 5:50 pm

Привет на всички! От много години се интересувам , коя от храните е чиста и полезна и коя не толкова. Стигнах до извода, че на днешно време няма нито чиста нито дотам полезна храна. Животинската е пълна с хормони и т.н. растителната с нитрати и т.н.рибата вирее в замърсените морета и реки. Благодаря, че още имам възможност отчасти да изпозвам в домакинството си домашно месо и домашни зеленчуци. Мога да ви кажа, че това не ме направи никак здрава. Наблюдавам , че хора изцяло употребяващи не домашно месо и зеленчуци са без здравословни проблеми. Ще си позволя да спомена моите баба и дядовци, които са живели на село и са хапвали месо само на Коледа и Великден, не са познавали какво е това салам, сладкиши и други подобни също са си отишли от този свят от най-коварната болест.
Стигам до извода, че не само и храната са виновни за здравословното ни състояние. Затова в моето семейство съм залегнала на принципа всеки да хапва това, което му харесва и му е вкусно ,и това, което организма му подсказва , че иска. И всичко разбира се по-малко!


Отговори