Рецепта за неронлив блат за торта
Публикувано: ср яну 25, 2012 2:12 pm
Здравейте, милички!
Последната ми торта ме измъчи адски, понеже не само кремът беше много гладък и не държеше шпакловката, но и блатът се ронеше ужасно!!! Докато я измажа просто бях на ръба на нервна криза, три слоя американски бутеркрем отидоха, докато й придам форма, при това трябваше да чакам всеки слой не само да хване захарна коричка, ами и да се втвърди от температурата. За мой огромен късмет за първи път бях направила крема с масло, а не с палмин софт. Маслото се втвърдява в хладилник и това ме спаси на косъм.
Моля ви да споделите изпитани от вас рецепти за блатове, които не се ронят.
Специално Йоана искам да помоля да ми намери и преведе някоя американска рецепта за тези ужасно дебели блатове, от които без пълнеж се правят торти от рода наTopsy-Turvy (на глава). Те са със стабилна структура и носят на тежка украса.
Благодаря ви на всички предварително
Последната ми торта ме измъчи адски, понеже не само кремът беше много гладък и не държеше шпакловката, но и блатът се ронеше ужасно!!! Докато я измажа просто бях на ръба на нервна криза, три слоя американски бутеркрем отидоха, докато й придам форма, при това трябваше да чакам всеки слой не само да хване захарна коричка, ами и да се втвърди от температурата. За мой огромен късмет за първи път бях направила крема с масло, а не с палмин софт. Маслото се втвърдява в хладилник и това ме спаси на косъм.
Моля ви да споделите изпитани от вас рецепти за блатове, които не се ронят.
Специално Йоана искам да помоля да ми намери и преведе някоя американска рецепта за тези ужасно дебели блатове, от които без пълнеж се правят торти от рода наTopsy-Turvy (на глава). Те са със стабилна структура и носят на тежка украса.
Благодаря ви на всички предварително