Безплатна визитка - покажи какво можеш!

Изкуството на красивата храна
Отговори
Потребителски аватар
vg
Администратор
Администратор
Мнения: 552
Регистриран на: съб авг 04, 2007 11:07 am
:: 3362 рецепти от vg
:: 218 снимки от vg

Безплатна визитка - покажи какво можеш!

Мнение от vg » пон яну 18, 2010 6:58 am

Всеки, който иска може да получи напълно безплатна визитка в Българският Карвинг Портал. Независимо дали се занимавате професионално с карвинг или той е ваше хоби, ние с удоволствие ще ви помогнем да представите на света какво можете.

Първо ви е необходима стандартна регистрация в сайта "Веселият Готвач". Отворете receptite.com и натиснете бутона "Регистрирай се". Попълнете формичката, за да получите достъп до всички екстри в сайта.
След това добавете няколко снимки на ваши произведения в Галерията от тук: Добавяне на снимка в Албум Карвинг.
Последната, трета стъпка е да изпратите вашата заявка за визитка на адрес vg@receptite.com, като посочите:
  • Данните за връзка с вас, които искате да бъдат публично видими във вашата визитка - те могат да включват име, e-mail, телефон и местожителство. Също така можете да напишете и информация за вас – какъв опит имате, с какво се занимавате в момента и какви са интересите ви.
  • Предпочитания за адреса на визитката – той ще бъде от типа http://carving.receptite.com/ime , където "ime" заменете с ваше кратко име или прякор (maria, stefan) – колкото по-кратко е, толкова по-лесно ще се запомня адреса ви и ще можете да го споделяте с повече хора. Трябва да бъде само от малки букви на латиница.
  • Ваша снимка, която да стои до името ви. Нея също можете да добавите в албума, просто посочете коя искате да бъде най-горе във визитката ви.
След като визитката е готова ще получите писмо с адреса й и информация как да добавяте нови снимки в личния ви албум. Вече можете да дадете този адрес на всичките ви приятели и да го рекламирате пред потенциални клиенти – там те ще могат да открият всичко за вас и да видят снимки на нещата, които сте правили.

Ако желаете да промените информацията за вас, която е публикувана в момента - пишете ни на същият адрес vg@receptite.com.
Екипът на "Веселият Готвач"


Отговори