Карвинг
- sever
- магьосник в кухнята
- :: 49 рецепти от sever
- :: 19 снимки от sever
Карвинг
От скоро ми попадн информация за това интресно изкуство и реших да го споделя с вас.
Ето и един бърз курс
http://www.borner.ru/carving/lessons
Ето и един бърз курс
http://www.borner.ru/carving/lessons
-
- магьосник в кухнята
- :: 134 рецепти от pepolina
- :: 104 снимки от pepolina
- Pavel
- шеф на кухнята
- :: 26 рецепти от Pavel
- :: 393 снимки от Pavel
- Контакти:
- sever
- магьосник в кухнята
- :: 49 рецепти от sever
- :: 19 снимки от sever
-
- аматьор с виличка
Здравейте,привет на всички които харесват кулинарията и в частност карвинга показвам ви моя сайт и се надявам,че ще ви харесат моите творби.Поздрави на всички потребители Мариян Костов.http://carving-masterchef.hit.bg/index.html
-
- чирак с черпак
- :: 29 снимки от dafinikolova1973
-
- виртуоз с тиган
- :: 16 рецепти от Leya
- :: 7 снимки от Leya
Здравей,аз обожавам готвенето въобще като изкуство и преди около година се заинтригувах от Карвинг,случайно влязох в един сайт и полудях.Проблема ми е,че не мога да си намеря инструменти,а и почти никакви практически съвети.Живея във Франция и много странно,но тук никой не е чувал за подобно нещо,освен ако не се нарича по друг начин,но....къде ли не питах и ме гледат странно...Постоянно се опитвам да правя разни неща с добре наточени обикновени ножчета...получават се разни хубави фигурки,но те моля ако имаш инфо за това от каде да си купя ножове.....да ме улесниш :P Ще се радвам и ако си обменяме идейки и съвети.Мерси
-
- чирак с черпак
Здравей Лея!
Инструменти за карвинг можеш да си закупиш от магазини ,,Двата щъркела,,в София,Варна,Пловдив.Магазина в София се намира на ул.,,Пиротска''не помня кой номер за съжаление.,но карвинга се работи най-вече с едно обикновено ножче с извит връх.Аз също имах огромно желание за инструменти и мн.трудно открих от къде могат да се закупят,купих си(те е стествено са мн.скъпи)и не ги използувам толкова често колкото предполагах че ще ми трябват.Но човек когато има желание за нещо трябва да го постига,така че щом искаш купи си инструментите,но знай че те не те учат на умения,а само спомагат за доусъвършенствуването на някои неща.Успех!
Инструменти за карвинг можеш да си закупиш от магазини ,,Двата щъркела,,в София,Варна,Пловдив.Магазина в София се намира на ул.,,Пиротска''не помня кой номер за съжаление.,но карвинга се работи най-вече с едно обикновено ножче с извит връх.Аз също имах огромно желание за инструменти и мн.трудно открих от къде могат да се закупят,купих си(те е стествено са мн.скъпи)и не ги използувам толкова често колкото предполагах че ще ми трябват.Но човек когато има желание за нещо трябва да го постига,така че щом искаш купи си инструментите,но знай че те не те учат на умения,а само спомагат за доусъвършенствуването на някои неща.Успех!
-
- виртуоз с тиган
- :: 16 рецепти от Leya
- :: 7 снимки от Leya
-
- чирак с черпак